Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Novostavba bytu 1+kk, 41,5 m², balkon, Hostivice Jih

Ječná 1874, Hostivice

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Výtah
prodáno

(venkovní parkovací stání 300.000,- Kč vč.)

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji velmi pěkný byt v novostavbě z roku 2019 v nové části projektu Hostivice jih, ul. Ječná. Byt se nachází v 3.NP cihlové novostavby s výtahem a tvoří ho prostorná předsíň se šatní skříní, pěkná koupelna s vanou a pračkou a hlavní obytný prostor s kuchyňským koutem a francouzským oknem vedoucím na balkon orientovaný na severozápad. Byt je v perfektním stavu a prodává se včetně nábytku na fotografiích. Topení je centrální, s plynovou kotelnou v domě. Nízké náklady na provoz bytu. K bytu je možné přikoupit venkovní parkovací stání, které se nachází hned u vstupu do domu.
Zastávka autobusu je vzdálena pouhých 200 m od domu, od nového roku je posílena autobusová doprava na Zličín, přidána nová linka autobusu. Samotná cesta autobusem na metro Zličín trvá cca 8 minut a autem pouhých 5 minut. Velké obchodní centrum Metropole Zličín a letiště jsou vzdálené pouhých několik km. V blízkém okolí je chráněná přírodní rezervace Hostivické rybníky a velké množství cyklo a pěších stezek vybízejících k různým aktivitám. Přímo v rezidenčním komplexu se nachází mini-market. Veškerou infrastrukturu pak najdete v centru města Hostivice.

Novostavba bytu 1+kk, 41,5 m², balkon, Hostivice Jih

Popis nemovitosti

Cenaprodáno (venkovní parkovací stání 300.000,- Kč vč.)
KategorieByty 1+kk
LokalitaJečná 1874, Hostivice
OkresPraha-západ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná41 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace2019
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (3 m²)
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
111 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky01731329
Kontaktovat makléře
Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová