Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

PRODÁNO: Byt 1+kk/B/P/29 m2 + parkovací stání - Modletice

Modletice 133

Prodej, Byty 1+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
info v RK

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

PRODÁNO: Velmi útulný a světlý byt s dispozici 1+kk o velikosti 29 m2 s balkonem a parkovacím stáním v obci Modletice okr. Praha-východ, který Vám svou polohou zajistí velmi klidné a příjemné bydlení. Součástí koupě je dále spoluvlastnický podíl ve výši id. 1/23 přilehlých sousedních pozemků. Jedná se o byt v osobním vlastnictví, který se nachází ve 2. NP cihlového bytového domu, jenž byl postaven v roce 2004. Plastová okna jsou orientována na jiho-východní stranu. Po otevření bytu vstoupíte do chodby 4,27 m2, vpravo je vstup do koupelny 4,42 m2 s vanou, umyvadlem, WC a otopným žebříkem. Obývací pokoj má užitnou plochu 17 m2 s plovoucí podlahou, jehož součástí je kuchyňský kout 3,03 m2, kde je položena dlažba. Z obývacího pokoje vstoupíte na balkon s užitnou plochou 3 m2. Internet v bytě je zajištěn světelným kabelem, který je v současné době odpojen. Veškeré vybavení je možné v bytě ponechat.
Bonusem pro nového majitele je skutečnost, že k bytu náleží vyhrazené venkovní parkovací stání č. 4 pro 1 osobní automobil, které se nachází před domem s tím, že právo výlučného užívání tohoto parkovacího stání je odvozeno od spoluvlastnického podílu id. 1/23 pozemků, na kterých se parkovací stání nachází.
Bytový dům je dobře udržovaný, nabízí společnou místnost pro umístění kol a další místnost pro umístění kočárků. Ohřev vody a topení v bytě je zajištěno plynovým kotlem Vaillant, který je umístěn na chodbě bytu. Atraktivitu bydlení v tomto bytu výrazně posilují mimo jiné i velmi nízké náklady spojené s provozem bytu. Jedná se platbu vůči SVJ ve výši 662,- Kč/měsíčně. Zálohy na dodávku plynu (topení a teplá voda) od Pražské plynárenské činí 780,- Kč/měsíčně. Zálohy na dodávku elektřiny ( světlo a elektrický sporák) stanovené dodavatelem ČEZ činí 600,- Kč/měsíčně.
Bydlení v obci Modletice poskytuje ideální kombinaci vesnické atmosféry s rychlou dostupností do Prahy a vše potřebné ke klidnému a spokojenému životu. V obci Modletice se nachází MŚ, samoobsluha, hotel s restaurací a řada služeb. Školní docházka a lékařská péče je zajištěna v okolních obcích. Tento byt představuje nejen možnost startovací bydlení, ale i zajímavou investiční příležitost. Srdečně Vás zvu na prohlídku bytu a neváhejte mě proto kdykoliv kontaktovat. Těším se brzy na viděnou.

PRODÁNO: Byt 1+kk/B/P/29 m2 + parkovací stání - Modletice

Popis nemovitosti

Cenainfo v RK včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+kk
LokalitaModletice 133
OkresPraha-východ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná29 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok výstavby2004
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Rozměry - výška stropu2,65 m
Balkónano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14241007
Kontaktovat makléře