Prodej útulného bytu 1+kk po rekonstrukci - Praha 4 - Michle

Bítovská 1227/9, Praha - Michle

Prodej, Byty 1+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
rezervováno

Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce dle nejvyšší možné nabídky a dalších kritérií, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Příjemný byt 1+kk po nedávné rekonstrukci je ideální volbou pro všechny věkové kategorie.

Poskytne příjemné bydlení mladým singles i starým mládencům, může být startovacím bytem pro páry a také se stát bezpečným domovem samostatně žijícím seniorům. Také bude umět teď i do budoucna zajistit příjem těm, kdo si ho pořídí jako investici k pronájmu.

O dům je příkladně pečováno, jsou zde dva výtahy a je zcela bezbariérový. I přes úspornou podlahovou plochu garsonky lze byt dle potřeby přeměnit z obývacího prostoru s pracovním koutem na ložnici a zpět, a bylo myšleno i na úložné prostory: v předsíni najdete vestavěnou skříň, jejíž část slouží jako praktická komora, knihovna byla vestavěna do výklenku pod okno a kuchyňská linka má skříňky až do stropu, abyste měli kam uskladnit i jídelní servis po babičce (tedy pokud ho nechcete mít denně na stole a na očích). K bytu budete mít také vlastní sklep. Kolo nebo koloběžka v něm místo zabírat nemusí: své místo najdou v dobře zabezpečené kolárně.

Byt se nachází se ve třetím patře (4.NP) revitalizovaného panelového domu jen 7 minut chůze od stanice metra Budějovická, kde vás od centra Prahy dělí opět jen 7 minut. Vzhledem k širokému spektru obchodů i služeb přímo zde a v nejbližším okolí (včetně polikliniky, úřadu městské části Praha 4, několika bank, aj.) dokážete však vše obstarat bez dojíždění kamkoli.

Přijeďte se přesvědčit, rád Vám přednosti bytu předvedu osobně.

Prodej útulného bytu 1+kk po rekonstrukci - Praha 4 - Michle

Popis nemovitosti

Cenarezervováno Majitel si vyhrazuje právo výběru zájemce dle nejvyšší možné nabídky a dalších kritérií, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+kk
LokalitaBítovská 1227/9, Praha - Michle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná24 m²
Plocha podlahová23 m²
Počet podlaží15
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Rok výstavby1965
ZařízenýAno
Bezbariérovýano
Výtahano
Lodžieano
Sklepano (2 m²)
TelekomunikaceKabelové rozvody
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
97.8 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky15741010
Kontaktovat makléře