Prodej útulného bytu

Na Poříčním právu, Praha - Nové Město

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji atypický byt s jižní orientací o dispozici 1+kk. Bytová jednotka o celkové rozloze 36 m2 se nachází v 5. patře cihlového domu s výtahem na prestižní adrese Prahy 2 v blízkosti Emauzského kláštera a Karlova náměstí.
Byt sestává z kuchyně, koupelny se sprchovým koutem, wc a bidetem, předsíně a pokoje opticky rozděleného na tři části, z nichž jedna disponuje prosklenou stěnou s výhledem do vnitrobloku plného zeleně. Součástí je kuchyňská linka se základními spotřebiči. Vytápění je zajištěno vlastním novým plynovým kotlem, na podlahách je dlažba.
Lokalita nabízí pestré vyžití s veškerou občanskou vybaveností v docházkové vzdálenosti. Byt je ideální pro 1-2 osoby, díky lokalitě především na investici, ale i jako startovací bydlení.
Doporučujeme prohlídku.

Prodej útulného bytu

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+kk
LokalitaNa Poříčním právu, Praha - Nové Město
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná36 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Rok kolaudace2006
ZařízenýČástečně
Výtahano
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
Nehospodárná E
117 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12531057
Kontaktovat makléře
Lada Slezáčková
CENTURY 21 General
+420 721 030 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-lada-slezackova
IČ: 07601565

"Do světa realit mě přivedly vlastní zkušenosti s realitními makléři, s nimiž jsem se setkala v osobním životě, při koupi, prodeji či pronájmu své nemovitosti (nevlastním jich tolik, jen jsem se častěji stěhovala:-)). Vždy jsem měla pocit, že se to dá dělat jinak a lépe;-). 
Mě práce baví a snažím se ji odvádět na špičkové úrovni. Zároveň kladu velký důraz na osobní a individuální přístup ke každému klientovi. Mou zálibou je interiérový design, který ráda využívám při Home Stagingu. Fotografie nemovitostí na profesionální úrovni jsou pro mě samozřejmostí. Mým cílem je nejen prodat Vaši nemovitost za co nejvyšší cenu, ale záleží mi především na Vaší spokojenosti.  
Za každým prodejem se skrývá lidský příběh. To je důvod, proč by nikdo neměl tak důležitý životní krok podceňovat. Ani prodávající, ani makléř... 
Neváhejte mě kontaktovat, ráda se s Vámi sejdu u kávy:-)."

Kontaktovat makléře
bgLada Slezáčková