Prodej 1+kk, 25 m², sklep, po reko., částečně vybavený, Podolí

Vodárenská 26/5, Praha - Podolí

Prodej, Byty 1+kk Rezervováno
  • Osobní
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
rezervováno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví s dispozicí 1+kk s výměrou 25,4 m2 v ulici Vodárenská v oblíbené vyhledávané lokalitě Praha – Podolí v sousedství Podolské vodárny nedaleko pravého břehu řeky Vltavy přes ulici od Podolského přístavu s historickou budovou Yacht Klubu naproti Veslařskému ostrovu.

Byt s orientací do klidného zeleného uzavřeného vnitrobloku v 1. nadzemní podlaží s okny cca 3 metry nad zemí prošel rekonstrukcí v roce 2009. Je velmi prakticky a optimálně uspořádán díky vestavěným skříním a patru na spaní. Součástí vybavení je též psací stůl a 2 skříňky. Kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (varná deska, horkovzdušná trouba, lednice a digestoř) je umístěna v samostatné dveřmi oddělené části bytu. Koupelna je se sprchovým koutem, WC, pračkou a oknem do výše zmiňovaného vnitrobloku.

Vytápění zajišťují elektrické přímotopy a ohřev teplé vody elektrický bojler. Náklady na elektřinu činily v roce 2023 cca 2.800 Kč. měsíčně. Poplatky vč. vody (obývání 1 osobou) hrazené SVJ činí 2.200 Kč. měsíčně. K bytu náleží sklep v suterénu domu.

Dům je nově zateplen a s novými okny. Rekonstrukce společných prostor včetně sklepů, která bude hrazena ze zůstatku na fondu oprav, je v tuto chvíli plánovaná na léto 2025.

MHD v těsné blízkosti domu. Zastávka BUS linky 134 zajišťující dostupnost na stanici metra Pražského povstání a dále pak Pankrác, Budějovická se nachází před domem. Spojení do centra (10 min.) či do Braníka/Modřan poskytují frekventované tramvajové linky 2,3,7,17, 21,25, 27 a 92.

Tento byt je ideální investiční příležitost a nabízí bydlení pro jednotlivce či mladý pár.

Zájemci o prohlídku neváhejte!

Prodej 1+kk, 25 m², sklep, po reko., částečně vybavený, Podolí

Popis nemovitosti

Cenarezervováno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 1+kk
LokalitaVodárenská 26/5, Praha - Podolí
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná25 m²
Plocha podlahová25 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
Rok kolaudace1960
Rok výstavby1960
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (4 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální elektrické
Méně úsporná D
143 kWh/m²/rok
Stav zakázkyRezervováno
Číslo zakázky11041006
Kontaktovat makléře
Ing. David Votápek
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 221
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-david-votapek
IČ: 28951654

"V oblasti realit podnikám od roku 2004, kdy jsem se začal věnovat developmentu rezidenčních nemovitostí v Praze. Dlouhá léta jsem pracoval v oblasti obchodu s finančními službami u nadnárodních společností. 11 let jsme působil v Citibank v České republice, kde jsem převážnou část své kariéry vedl oddělení správy cenných papírů a vztahy ze zahraničními finančními institucemi, a pak taktéž na Slovensku, kde jsem řídil síť obchodníků nabízejících spotřebitelské úvěry. Poslední roky zaměstnanecké kariéry jsem řídil divizi prodeje v tehdy největší leasingové společnosti CAC Leasing nyní vystupující pod jménem UniCredit Leasing.

Logickým vyústěním mého přesvědčení o perspektivě realitního trhu bylo založení realitní kanceláře CENTURY 21 Tandem pokračující aktivita v oblasti rezidenčních developerských projektů."

Kontaktovat makléře
bg