Prodej bytu 1+kk, 20 m2, Praha 2 - Vinohrady

Sarajevská, Praha - Vinohrady

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi byt 1+kk, 20 m2 ve 2. NP v Praze 2 - Vinohradech nedaleko parku Folimanka a Grébovka.

Byt se nachází v klidném prostředí činžovního domu s výtahem. Dispozice bytu sestává z obývacího pokoje s kuchyňským koutem (13,4 m2), koupelny s WC (2,6 m2), spíží (1 m2) a předsíni (2 m2). Vytápění zajišťují plynová kamna WAW, teplou vodu dodává lokální elektrický bojler.

Nespornou výhodou nabízeného bytu je jeho okolí, které nabízí mnoho možností pro sportovní a volnočasové vyžití zejména v blízkém parku Folimanka a Grébovka. V parcích je možnost nesčetných procházek, bruslení a jiné sportovní aktivita, je zde také několik dětských hřišť. Lokalita skýtá veškerou občanskou vybavenost – základní i mateřské školy, gymnázium, nespočet restaurací a kaváren, obchodů (Billa, Lidl, večerky), pošta, poliklinika, lékárny atd. V docházkové vzdálenosti je i Divadlo Na Fidlovačce.

Vynikající dopravní obslužnost, v docházkové vzdálenosti je i Václavské náměstí (45 minut pěšky), náměstí Míru atp. Zastávka tramvaje linek 6, 11 „Nuselské schody“ směr I. P. Pavlova se nachází 300 m (6 minut) od domu, zastávka tramvají č. 7, 18, 24 „Divadlo Na Fidlovačce“ směr Palackého náměstí je vzdálena 600 m (asi 9 minut chůze). Nájezd na městský okruh a následné napojení na dálnice D1 směr Brno, či D8 směr Teplice je vzdálen asi 5 minut jízdy autem.

Klidná lokalita s rozsáhlým parkem přímo u domu a dobrá dopravní obslužnost - to jsou přednosti, které dávají této nemovitosti velký potenciál a exkluzivitu nejen dnes, ale i do budoucnosti.

Doporučujeme prohlídku.

V případě zájmu, prosím kontaktujte makléře nemovitosti.

Prodej bytu 1+kk, 20 m2,  Praha 2 - Vinohrady

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 1+kk
LokalitaSarajevská, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná20 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky081-11-003
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder