Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 1+kk/B/GS, Zličín

Milotická 479/6, Praha - Zličín

Prodej, Byty 1+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme Vám světlý byt 1+kk s balkonem, sklepem a garážovým stáním v příjemné lokalitě Zličín. Byt o rozloze 33,5 m2 + balkon 3 m2 se nachází ve 4NP domu. Byt disponuje dostatkem úložného prostoru a prodává se i s vybavením. V pokoji je kuchyňská linka s vestavěnými spotřebiči (lednice, mrazák, mikrovlnka, myčka nádobí, trouba, sklokeramická deska) ukončena zvýšeným pultem, který odděluje kuchyň od obytné části. Druhá část pokoje je vybavena manželskou postelí, TV komodou s televizí, jídelním stolem se 2 židlemi a je zde také umístěná vestavěná skříň. Z pokoje je výstup na balkon, na kterém je vestavěná skříň uzavřena roletou a venkovní sezení. Koupelna je vybavena sprchovým koutem, pračkou, toaletou a umyvadlem. Ve vstupní chodbě se nachází vestavěná skříň a další odkládací skříň.
Byt je vhodný také jako investice, ihned k pronajmutí. Nízké měsíční poplatky (teplo, voda, fond oprav, atd.) 1945 Kč + elektřina.

Byt se nachází v pěší dostupnosti od stanice metra Zličín a obchodního centra Metropole Zličín s velkým množstvím obchodů a restaurací a také multikino a fitness centrum se saunovým světem. Procházky v přírodě si můžete vychutnat v nedalekém parku Na Prameništi.
Majitel si vyhrazuje právo prodat byt nejvýhodnější nabídce.

Prodej bytu 1+kk/B/GS, Zličín

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 1+kk
LokalitaMilotická 479/6, Praha - Zličín
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná34 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Rok výstavby2011
ZařízenýAno
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (3 m²)
Sklepano (3 m²)
Úsporná C
97 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12521017
Kontaktovat makléře
Ing. Lucie Bilá
CENTURY 21 General
+420 604 271 207
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-lucie-bila
IČ: 02797976

"Pro realitního makléře není nic lepší než uzavřený obchodní případ, na konci kterého jsou spokojení jak prodávající tak kupující, ale tím to nekončí... Nejpodstatnější jsou pozitivní reference klientů a doporučení realitního makléře svým kamarádům a známým.
Tohle je moje cesta, tímto se řídím již delší čas a nyní výhradně prodávám jen na doporučení svých klientů. To samé se snažím docílit i u našich makléřů. Aby svou práci odvedli na 100%, aby byli profesionální, zodpovědní, samostatní, vytrvalí a snažili se klientům naslouchat, až pak mohou očekávat pozitivní reakce klientů a jejich doporučení.
Abychom byli nenahraditelnými, musíme být odlišní. (C. Ch.)
Doufám, že budeme pro Vás nenahraditelnými a přesvědčíme Vás naší odlišností od jiných makléřů naší profesionalitou, trpělivostí, vytrvalostí, zodpověností, samostatností a uměním naslouchat!
V realitách se věnuji zejména rezidenčním nemovitostem a developerským projektům."

Kontaktovat makléře
bgIng. Lucie Bilá