Krásný byt 2+1 kousek od centra, Brno Bayerova 83m²

Bayerova 578/8, Brno - Veveří

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

V exkluzivním zastoupení majitele nabízíme tento krásný a prostorný byt o dispozici 2+1 v komfortním bytovém domě v jednosměrné ulici Bayerova v Brně – Králově poli.
Byt s vysokými stropy o užitné ploše 83 m2 se nachází ve 3.nadzemním podlaží bytového domu s výtahem. Podlahová plocha bytu je 77 m2 a svým rozměrem a lehčí úpravou dispozice jej lze pohodlně předělat na 3+kk. Světlé a vzdušné pokoje s parketovou podlahou jsou téměř čtvercového půdorysu a jsou propojeny krásnými dveřmi. Koupelna, samostatná toaleta a dvě komory jsou přístupné z prostorné chodby či kuchyně. K bytu patří také velký, dobře přístupný sklep.
Bytový dům je zrekonstruovaný a pečlivě udržovaný. Velkým plusem je příjemná soukromá relaxační zahrada ve vnitrobloku s velkou krytou stodolou.
Dům se nachází ve skvělé lokalitě. V bezprostředním okolí domu je klid s kousek od Lužáneckého parku a zároveň je však v docházkové vzdálenosti veškerá občanská vybavenost a MHD (tram.1, 2, 4, 6, 8 a 12). Dojezdová vzdálenost do centra města je 5 minut.
Pro další informace nebo prohlídku kontaktujte makléře. Financování Vám rádi zajistíme. Cena bytu včetně provize je 8.590.000 Kč.

Krásný byt 2+1 kousek od centra, Brno Bayerova  83m²

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+1
LokalitaBayerova 578/8, Brno - Veveří
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná83 m²
Plocha podlahová77 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahano
Sklepano (6 m²)
Úsporná C
154 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky114-11-049
Kontaktovat makléře