Krásný byt 2+1 po rekonstrukci, Žabovřesky

Záhřebská 2486/31, Brno - Žabovřesky

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme ke koupi krásný byt se 2 lodžiemi a šatnou o dispozici 2+1 obklopený zelení po vkusné rekonstrukci, která z něj udělala ideální místo pro pohodlný a komfortní život. Nemovitost s užitnou plochou 58 m2 se nachází ve 2. NP bytového domu po revitalizaci s výtahem.
Při rekonstrukci bytu byly provedeny kompletně nové rozvody elektřiny. Na stropě je sádrokarton, nad kterým mimo nových rozvodů elektřiny je také hluková izolace pro maximální klid a soukromí. V koupelně je velmi důmyslně a prakticky využitý prostor. Mezi koupelnou a kuchyní jsou luxfery, které zajišťují denní světlo do koupelny. V kuchyni mimo kuchyňské linky jsou pro uskladnění potravin k dispozici další skříně. Jako úložný prostor slouží praktická prostorná komora. V roce 2022 byla položena nová podlaha v obývacím pokoji a ložnici s výhledem do parku.
Z obývacího pokoje a kuchyně je vstup na lodžie, kde si můžete vytvořit relaxační zónu během teplých dnů s výhledem do zeleně.
Tento byt se nachází v atraktivní části Brna - Žabovřeskách, která nabízí vynikající spojení do centra města, zároveň však poskytuje klidné a příjemné bydlení. Dům se nachází na krásném místě vedle cyklostezky. Velkým benefitem je bezproblémové parkování na prostorném parkovišti. V dochodné vzdálenosti od domu jsou 2 základní školy, mateřská školka, nákupní centrum a ostatní občanská vybavenost.
Pokud hledáte bydlení, které kombinuje moderní prvky, prostornost, klid a skvělou lokalitu, tento byt 2+1 v Brně Žabovřeskách je tou pravou volbou.

Krásný byt 2+1 po rekonstrukci, Žabovřesky

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+1
LokalitaZáhřebská 2486/31, Brno - Žabovřesky
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná58 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Méně úsporná D
109 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08231465
Kontaktovat makléře
Iveta Friedbergová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 734 799 447
[email protected]
www.century21.cz/makler-iveta-friedbergova
IČ: 88740064

V oblasti realitního trhu se pohybuji od roku 2009. Proto jsem se rozhodla být součástí světové jedničky v oblasti realitních služeb Century 21. Se vzděláním v oblasti ekonomie a marketingu jsem získala ideální předpoklady pro práci makléře. Vždy kladu důraz na seriózní a profesionální přístup. Důvěryhodnost a právní ochrana klienta před všemi riziky, největší realitní síť na světě – to jsou atributy, které Vám zaručí maximální rychlost
a spokojenost při všech realizovaných transakcích. Specializuji se na aktivní vyhledávání dle Vašich požadavků.

Moje krédo je: jednat a konat vždy v zájmu klienta

Kontaktovat makléře
bgIveta Friedbergová