OV 2+1 Brno – Lesná, ul. Arbesova

Arbesova, Brno - Lesná

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Balkón
prodáno

+ provize RK + daň z nabytí

Popis a parametry nemovitosti

OV 2+1 Brno - Lesná, ul. Arbesova, 7.NP/8, výtah, CP: 60 m2, z toho obytná plocha bytu 56 m2, panel, balkon, sklep. Jedná se o typ bytu 2+1 s nikou, slunný, se samostatnými vstupy do všech pokojů, orientovaný vůči dvěma světovým stranám (J, S), s výhledem na Brno. Byt je po rekonstrukci. Nová zděná koupelna s vanou a toaletou, nové rozvody vody, elektřiny, nově vybroušené a nalakované parkety, nové interiérové dveře. Velikosti pokojů cca: pokoj s nikou 22 m2, ložnice 13 m2, balkon 4 m2. Topení: centrální dálkové. Samostatné měřiče energie. Uvolnění: dle dohody. Dle dohody lze v ceně bytu ponechat nábytek. K bytu náleží sklepní kóje. Parkování před domem. Dům po celkové revitalizaci (fasáda, zateplení, balkony, zvonky, vstupní dveře). Klidné místo. Doporučujeme k bydlení i jako investici.

OV 2+1 Brno – Lesná, ul. Arbesova

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK + daň z nabytí
KategorieByty 2+1
LokalitaArbesova, Brno - Lesná
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Balkónano (4 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-101-328448
Kontaktovat makléře
Ing. Dana Valešová
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-dana-valesova
IČ: 75065827

Letos to je již sedmnáctý rok, co se věnuji práci realitní makléřky.

Po dokončení vysoké školy jsem pokračovala v postgraduálním studiu a hledala práci na přivýdělek. Oslovila mě nabídka práce na pozici realitní makléřky. O nemovitosti, investice a příběhy lidí jsem se vždy zajímala, ale tehdy jsem vůbec netušila, že navážu spolupráci s realitní kanceláří - tou první a jedinou - na tak dlouho.

Práci v realitách vnímám jako pomoc klientům při prodeji jejich nemovitostí, pochopení jejich přání i jejich potřeb. Každý obchod je individuální, ať už jde o délku prodeje, maximalizace tržní ceny, zatížení nemovitosti, vyřešení dědictví, návaznosti, vyjednávání při více majitelích a dalších skutečnostech.
Proto je tak důležité si předem prodeje vše povědět.

Věřím, že s pozitivním přístupem se pracuje snáze. Vždy mě potěší, když se se svými klienty setkávám u dalších úspěšných obchodů. Těším se i na spolupráci s Vámi

Kontaktovat makléře
bgIng. Dana Valešová