Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Ov 2+1 Lesná, ul. Barvy, 2x lodžie

Barvy, Brno - Lesná

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení Vám nabízíme k prodeji byt v osobním vlastnictví 2+1 v žádané městské části Brno-Lesná, ulice Barvy. Byt má 2x lodžie, celková plocha bytu je 54 m2 a nachází se ve 3. NP panelového domu. Byt je v původním stavu, vhodný k rekonstrukci. Koupelna s vanou, samostatné WC. Na podlaze je položeno linoleum spolu s kobercem. Lodžie mají vstup z obývacího pokoje a kuchyně. Na Lesné je veškerá občanská vybavenost (2 x základní škola, 4x mateřská školka, soukromá školka. V blízkosti: Billa, Lidl, lanové centrum, krytý bazén, wellnes infinit, florbalová hala, minigolf, restaurace, poliklinika. Výborná dopravní dostupnost do centra města. Blízkost lesa nabízí klid k relaxaci, procházkám nebo jízdě na kole.

Ov 2+1 Lesná, ul. Barvy, 2x lodžie

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+1
LokalitaBarvy, Brno - Lesná
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Plocha podlahová54 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaPanelová
ZařízenýČástečně
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (2 m²)
Méně úsporná D
127 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-321832
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka