Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+1 60 m² Brno - Bystrc

Opálkova, Brno - Bystrc

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele nabízíme prodej bytu v OV 2+1 na ul. Opálkova, Brno-Bystrc s lodžií, ve 4.podlaží z 8. Byt je udržovaný, po renovaci jádra a KL, v předsíni krásná vestavěná skříň. Celková plocha bytu je 65 m2 vč. sklepa a lodžie. Byt je dispozičně velmi dobře řešen, pokoje mají samostatné vstupy z předsíně 9,5 m2. Velikost jednotlivých pokojů: 20,5 m2 a 14,5 m2. V kuchyni kuchyňská linka, plynový sporák, velikost kuchyně 12,5 m2. WC a koupelna se sprchovým boxem 3 m2. Jádro původní umakartové s obklady. Okna plastová, vytápění bytu a ohřev teplé vody zajišťuje centrální zdroj. Pokoje s orientací jih/východ, lodžie na jih. Bytový dům prošel kompletní revitalizací - zateplení, fasáda, střecha, výtah, stoupačky. Parkování bezproblémové přímo před domem. Orientace je do klidné ulice a s výhledem do obory Holedná. V okolí kompletní občanská vybavenost – mateřská škola, základní škola, dětské hřiště, zdravotní středisko, síť obchodů a restaurací. Jedná se o velmi hezké bydlení v klidné lokalitě, nedaleko Brněnské přehrady a lesa. Prodej vč. podílu na pozemku, nemovitost bez právních vad a zástav. Možno čerpat HÚ. Uvolnění dle dohody.

Prodej bytu 2+1 60 m² Brno - Bystrc

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+1
LokalitaOpálkova, Brno - Bystrc
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná60 m²
Plocha podlahová60 m²
Počet podlaží8
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Rok výstavby1978
ZařízenýČástečně
Výtahano
Lodžieano (3 m²)
Mimořádně nehospodárná G
1 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-314867
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka