Prodej bytu 2+1 Merhautova, CP 72m2, s balkonem, ve zvýšeném patře

Merhautova 990/116, Brno - Černá Pole

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Balkón
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení nabízíme prodej bytu 2+1 v OV, umístěného ve zvýšeném přízemí třípodlažního domu o šesti bytech. K bytu náleží dva sklepy 7,5m2 a 4m2. Byt je udržovaný, částečně zrekonstruovaný. V roce 2016 byla vyměněna okna, rok poté zrekonstruovaná koupelna, vyměněny radiátory a pořízen nový kombinovaný kotel Baxi pro ohřev vody a topení. Byt disponuje prostornou předsíní, ze které jsou jednotlivé vstupy do všech místností, včetně koupelny, zvlášť umístěné toalety a komory. Na kuchyni navazuje balkon o ploše 1,8m2. Okno z kuchyně a obývacího pokoje směřuje do ulice, na západní stranu, ložnice má okno do dvora, východním směrem. K bytu náleží podíl na společných částech domu a pozemku, jedná se o předzahrádku, dvůr a půdní prostory, které lze využít pro zbudování podkrovních bytů. Bytový dům je zateplený s novou fasádou, zabezpečen kamerovým systémem. Nízké celkové náklady na bydlení činí kolem 3.600 Kč/měsíc. PENB není zatím k dispozici, proto uvádíme třídu G.
Doslova pár kroků od domu je tramvajová zastávka, kdy se dostanete jak do centra města, tak na hlavní nádraží. Městská čtvrt Černá Pole mohou nabídnout kromě veškerého občanského vybavení také odpočinkový park Lužánky, Schreberovy zahrádky, je zde Mendelova univerzita, Fakultní dětská nemocnice, Městské divadlo Brno a co jiného činí tuto městskou část lukrativní, je zdejší historická architektura vilové zástavby, z nichž nejznámější je vila Tugendhat.
Pokud vás oslovila tato nabídka, volejte makléři pro více informací a domluvení prohlídky.

Prodej bytu 2+1 Merhautova, CP 72m2, s balkonem, ve zvýšeném patře

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+1
LokalitaMerhautova 990/116, Brno - Černá Pole
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná72 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahne
Balkónano (1 m²)
Méně úsporná D
114 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-11-141
Kontaktovat makléře
Eva Bracková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-eva-brackova
IČ: 06065694

"Ve svém životě jsem vystřídala několik povolání, každé mi přineslo zkušenosti, přátele, a také poznání, že to, co mě nejvíce baví a uspokojuje, je práce s lidmi a pocit, že to, co pro ně dělám, jim pomáhá a činí je spokojenými. A jelikož jsem se vždy zajímala o bytovou i zahradní architekturu a doslova ve snech rekonstruovala interiéry, bylo přirozené, že mě má profesní pouť přivedla na cestu realitní makléřky. Tato práce je nejenom kreativní, ale vyžaduje také odborné znalosti, proto sleduji vývoj a změny v oblastech dotýkajících se obchodu s nemovitostmi.
Velmi ráda Vás provedu celým procesem prodeje nemovitosti, který je nejen časově, ale také psychicky náročný, a to k jeho zdárnému konci tak, abyste byli s výsledkem spokojeni. Nabízím Vám odbornou a perfektně odvedenou práci, spolehlivost a poctivé jednání. Neváhejte mě oslovit, má práce Vám dá smysl."

Kontaktovat makléře
bgEva Bracková