Prodej, Byty 2+1, 59 m² s terasou - Brno - Zábrdovice

Spolková 298/12, Brno - Zábrdovice

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Terasa
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Klidné bydlení v centru Brna - Nabízíme prodej světlého bytu v osobním vlastnictví o dispozici 2+1 v lokalitě, Brno-Zábrdovice. Byt o celkové ploše 59m2 se nachází ve 2.NP s klidným výhledem do vnitrobloku, vnitroblok je rovněž možné využívat vlastníky bytu např. na letní grilování či klidné venkovní posezení, výška stropu v bytě činí 3,15m díky čemu celý byt působí světlým a vzdušným dojmem a umožňuje využití prostoru se spaním na patře, k bytu patří vlastní zastřešený balkón (1,6x5,5m) V bytě se nachází nový kotel a nová okna.

Cihlový dům je ve skvělém udržovaném a čistém stavu, byl postaven na konci 19. století. V roce 2000 proběhla celková rekonstrukce.

Dům se nachází ve skvělé vzdálenosti od centra města a je tak ideální volbou jak pro vlastní bydlení tak i pro investici,
V blízkém okolí se také nachází stezka podél Svitavy, kudy se můžete vybrat na hezkou procházku, nebo na kole po cyklostezce zamířit do Bílovic nad Svitavou.
Kompletní občanská vybavenost: kavárna, restaurace, pizzerie, Dětská nemocnice, Matěřská i Základní škola, kadeřnictví, květinářství, sportoviště, dětské hřiště, obchody Albert, divadla, nově vznikající čtvrť Nová zbrojovka. kompletní dopravní dostupnost

Prodej, Byty 2+1, 59 m² s terasou - Brno - Zábrdovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+1
LokalitaSpolková 298/12, Brno - Zábrdovice
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná59 m²
Plocha podlahová59 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Rozměry - výška stropu3 m
Terasaano (9 m²)
Méně úsporná D
163 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08221584
Kontaktovat makléře
David Viktorin
CENTURY 21 All Inclusive
+420 775 165 707
[email protected]
www.century21.cz/makler-david-viktorin
IČ: 03772365

"Cíle, kterých chce realitní makléř dosáhnout, musí být naprosto totožné s přáním jeho klientů a veškerá jeho činnost musí být v souladu s požadavky jeho zákazníků.
Dobrý realitní makléř navíc ví, jak těchto cílů dosáhnout.
Specializuji se na prodej a pronájem nemovitostí v Jihomoravském kraji a nabízím kompletní realizaci obchodu a to od první schůzky až do předání nemovitosti.
Spolehlivost, čestnost, férové a korektní jednání jsou pro mě naprosto prioritní hodnoty.
Maximální osobní angažovanost, znalost realitního trhu, organizační a vyjednávací schopnosti, současně v kooperaci s profesionální a uznávanou sítí realitní kanceláře Century 21, která garantuje exklusivní inzerce v rámci celé ČR včetně striktního dodržování veškerých zákonných podmínek, jsou následně zárukou úspěšného splnění vašich požadavků.
Vaše spokojenost je pro mě největší odměnou.
Přesvědčte se sami."

Kontaktovat makléře
bgDavid Viktorin