Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+1 (48 m²) s nádherným výhledem na moře - Budva, Černá Hora

Budva, Černá Hora

Prodej, Byty 2+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón, Terasa
83 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Přemýšlíte o tom, že zainvestujete do nemovitosti u moře, která by mohla sloužit jak k pronajímání turistům, tak jako příjemné bydlení pro Vás? A co takhle v zemi, jejíž atraktivita mezi turisty každým rokem stoupá?
V Černé Hoře, v oblíbeném letovisku Budva, nabízíme k prodeji kompletně zařízený byt o dispozici 2+1, jehož užitná plocha je 48 m².
Naleznete zde vstupní chodbu, která Vás zavede do prostorného obývacího pokoje, ze kterého vstoupíte skrze francouzské okno na terasu, ze které máte dech beroucí výhled na město a moře. Dále tento byt disponuje kuchyní s jídelnou. Kuchyně je vybavená všemi spotřebiči, které Vám zajistí pohodlí při přípravě jídla. K odpočinku Vám zde poslouží pohodlná ložnice, ze které máte vstup na další terasu, která Vám opět nabídne panoramatický výhled na město a moře. Kromě toho disponuje dostatečným úložným prostorem, který Vám zajistí příjemný komfort při zdejším pobytu. V koupelně máte k dispozici sprchový kout a WC.
Před budovou a kolem ní je parkoviště. V docházkové vzdálenosti od bytu jsou obchody, kavárny, restaurace, pošta, autobusové nádraží a všechny další důležité instituce.
Budva je dnes jedním z nejvyhledávanějších turistických letovisek Černé Hory, které se jako jedno z mála pyšní nádhernými písečnými plážemi, středomořskou promenádou, ale i bohatým nočním životem. Toto malebné městečko nalezneme na jednom z nejkrásnějších míst jadranského pobřeží, v prostředí mezi bujnou vegetací, mořem a dlouhými písčitými plážemi. Naleznete zde historickou část města i část s moderními hotely. Své si zde najdou milovníci historie, výletníci, nadšenci do vodních sportů a opalování, i nároční gurmáni.
Neváhejte se ozvat, abychom spolu domluvili prohlídku. Atraktivnost této lokality každým rokem stoupá a tak této investice zajisté nebudete litovat.

Prodej bytu 2+1 (48 m²) s nádherným výhledem na moře - Budva, Černá Hora

Popis nemovitosti

Cena83 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 2+1
LokalitaBudva, Černá Hora
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná48 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
ParkováníAno
Balkónano
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411638
Kontaktovat makléře