Prodej bytu 2+1, 70 m², Pardubice - Bílé předměstí

Bubeníkova 526, Pardubice - Bílé Předměstí

Prodej, Byty 2+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
  • Výtah
4 990 000 Kč

včetně provize a právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dovolujeme si vám nabídnout byt 2+1 po částečné rekonstrukci v perfektní lokalitě města Pardubic - Bílé předměstí. Byt o výměře 70 m2 se nachází ve 4. NP na ulici Bubeníkova s výtahem. Velkou výhodou bytu je prostorný sklep (10 m2), kde můžete bezpečně uložit svá kola, kočárek nebo další osobní věci.

V současné době je byt obýván nájemce, tudíž byt je vhodný pro investici. Případné vystěhování je možné po skončení nájemní smlouvy.

Tento byt v cihlovém domě se skládá z předsíně, koupelny, kuchyně a dvou samostatných pokojů. Byt je vybaven kuchyňskou linkou s plynovým sporákem, elektrickou troubou a digestoří. Podlaha je parketová. V bytě je samostatný plynový kotel pro vytápění a také elektrický bojler na ohřev vody. Cihlovou budovu ve velice dobrém stavu v památkově chráněné oblasti a dobře fungujícím SVJ, určitě oceníte.

Další velkou výhodou je občanská vybavenost! Vše máte prakticky v pěší vzdálenosti. Centrum města, hlavní vlakové nádraží, obchody a restaurace jsou vzdáleny maximálně 5-10 minut chůze. Hned za domem se nachází Bubeníkovy sady, kde najdou na dětském hřišti vyžití vaše děti. V parku si můžete také zaběhat nebo projet na kole.

Pro více informací nebo domluvení prohlídky, volejte nebo piště na níže uvedené kontakty makléře.

Prodej bytu 2+1, 70 m², Pardubice - Bílé předměstí

Popis nemovitosti

Cena4 990 000 Kč včetně provize a právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaBubeníkova 526, Pardubice - Bílé Předměstí
OkresPardubice
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahano
Sklepano (10 m²)
TelekomunikaceInternet
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky12831026
Kontaktovat makléře
Vladimír Jahelka
CENTURY 21 OK Centrum
+420 775 722 702
[email protected]
www.century21.cz/makler-vladimir-jahelka
IČ: 04356586

Mám dlouholetou praxi v marketingovém prostředí a každodenní komunikaci s klienty "face to face". Ke klientům vždy přistupuji individuálně a s maximálním nasazením. Mým cílem je kvalita, rychlost a především bezpečí prodeje Vaší nemovitosti. Zajišťuji prostřednictvím našich partnerů kompletní servis, marketing nemovitostí, home staging, hypoteční financování nákupu nemovitostí, bezpečnou úschovu financí v certifikované advokátní kanceláři, reklamní servis, profesionální natočení a zpracování videa, virtuální prohlídky, foto, reklamní a edukativní spoty, webové prezentace, komplexní pokrytí veškerých potřeb v oblasti grafiky, reklamy a propagace.

Kontaktovat makléře
bg