Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej nezařízeného bytu 2+1 61 m² - Praha 6 Břevnov

Nad Závěrkou 1109/13, Praha - Břevnov

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

V exklusivním zastoupení majitele Vám zprostředkuji prodej bytové jednotky o velikosti 61m2, která je určena k rekonstrukci a tím nabízí možnost prostor dispozičně změnit dle potřeb nového majitele. Byt se nachází v 1. NP menšího bytového domu s celkem sedmi jednotkami. Získáte tak bydlení ve velmi klidné a vyhledávané části Prahy 6 Břevnova. Všechna okna bytu směřují do zahrady, kterou je dům obklopen. Současná dispozice bytu je 3+kk, přičemž kuchyň je umístěna v předsíni. Ložnici je možno rozšířit o prostor, kde byla vybudována úložná místnost. V jednom pokoji je vestavěné patro na spaní a obývací pokoj lze částečným odstraněním zdí více propojit s kuchyní, pokud nezvolíte při rekonstrukci její umístění jinam. Toaleta je samostatná místnost vedle kuchyně. Nabízí se Vám tedy možnost s prostorem variabilně pracovat. V bytě jsou nová dřevěná 3 komorová okna s bezpečnostní fólií a jsou udělány rozvody elektřiny. Pro pohodlné bydlení je ale nutná výměna podlah, topení a rozvodů vody. K bytu náleží velký sklep, část ze společného půdního prostoru ( konkrétně jde o cca 16m2 ), kde je ale potřeba položit podlahu, dále pak opět část společné, suché místnosti, kde je příprava na pračku. Jejím přemístěním získáte v koupelně eventuální místo pro toaletu.
Nájem činí 3303 Kč včetně fondu oprav, zálohy na plyn 5140 Kč a na elektřinu 1290 Kč. SVJ dobře hospodaří, dům je komplet opravený a je o něj hezky pečováno.
MHD je v pěší vdálenosti, autem se pohodlně napojíte na městský okruh. V okolí domu je veškerá potřebná infrastruktura, sportovní i kulturní vyžití, nákupní možnosti, lékař, krásnou procházkou se dostanete ke Strahovskému Klášteru, k Pražskému Hradu, na Petřín, zasportujete si na Ladronce, rodiny s dětmi jistě ocení pěší dostupnost koupaliště Petynka. V celé oblasti Prahy 6 jsou parkovací Modré zóny.
PENB bude dodán, proto zatím uvádíme třídu G.

Prodej nezařízeného bytu 2+1 61 m² - Praha 6 Břevnov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaNad Závěrkou 1109/13, Praha - Břevnov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná61 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýNe
Výtahne
Sklepano (7 m²)
DopravaSilnice, MHD, Autobus
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky12521059
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat
Bělohorská ulice

Banka

Banka
Bělohorská ulice

Pošta

Pošta
Břevnovská

Doprava

Doprava
Pražský okruh, Tunel Blanka

Autobus

Autobus

MHD

MHD
Tram, Bus

Kino

Kino
Dlabačov

Kulturní centrum

Kulturní centrum
Kaštan

Lékař

Lékař
Poliklinika Marjánka

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko
Poliklinika Marjánka

Nemocnice

Nemocnice
ÚVN

Obchod

Obchod
Bělohorská ulice

Večerka

Večerka
Bělohorská ulice

Hypermarket

Hypermarket
Kaufland / Patočkova ulice

Restaurace

Restaurace
Bělohorská ulice

Bar

Bar
Bělohorská ulice

Škola

Škola
Na Marjánce

Školka

Školka
Na Marjánce

Sportoviště

Sportoviště
Ladronka

Fitness

Fitness
Hotel Pyramida

Bazén

Bazén
Hotel Pyramida

Simona Boučková
CENTURY 21 General
+420 603 969 728
[email protected]
www.century21.cz/makler-simona-bouckova
IČ: 09721321

"Celý můj profesní život se věnuji práci s lidmi. Umění naslouchat, vcítit se do Vaší role a chtít pomoci nemáme dáno do vínku automaticky. Někdo se tolik potřebné empatii učí celý život. Ve svém soukromí jsem sama nejednou čelila jednání s různými makléři. Musím přiznat, že se jednalo převážně o negativní zkušenosti. Proto jsem ani na chvilku neváhala, když se naskytla příležitost v realitním oboru. Touha dělat tuto práci jinak a pomáhat lidem, aby měli tu svou cestu jednodušší než jsem měla já byla tím rozhodujícím momentem. Za každou realitní transakcí se skrývá lidský příběh, často velmi složitý. Tuto práci proto musí člověk dělat srdcem.
Často disponujeme celoživotními úspory klientů, kteří si výměnu bydlení dovolí zpravidla jednou či dvakrát za život. Někdy jsou k výměně donuceni vlivem osudu. O to více musí jít o promyšlenou a bezproblémovou transakci. Toho ale docílíte pouze s makléřem, který naslouchá Vašim potřebám. Zda je to ten správný makléř byste měli poznat již při první schůzce. První dojem lze totiž udělat pouze jednou..."

Kontaktovat makléře
bgSimona Boučková