Prodej 2 jednotek, garáže a podílu na zahradě ve vile na Hanspaulce

Fetrovská 938/28, Praha - Dejvice

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Před rekonstrukcí
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Sklep
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme prodej dvou jednotek na velmi atraktivním místě v Praze 6 na Hanspaulce. Jednotky o velikosti 52,2 m2 a 52,5 m2 s podstřešním prostorem 24,1 m2 jsou umístěny ve dvou podlažích přesně nad sebou v menší činžovní vile. Tato poloha nabízí buď možnost propojení jednotek vnitřním schodištěm a vytvoření bytu o velikosti cca 100 m2 s podstřešním prostorem, nebo vytvoření dvou samostatných bytů. Máte tak možnost vybudovat si bydlení podle vašich představ, bydlet společně s příbuznými nebo kamarády v jednom domě na skvělé adrese, nebo zainvestovat do 2 bytů s velkým potenciálem.
Jednotky jsou umístěny v 1. patře a v podkroví vily. Byt o dispozici 2+1 umístěný v prvním patře je ve stavu z 80. let 20. století, podkrovní jednotka je v původním stavu, využívaná byla jako půda. Vytápění je etážové plynové.
S vlastnictvím jednotek souvisí právo užívání garáže (15,4 m2), části sklepního prostoru (11,8 m2) a dále spoluvlastnictví a užívání zahrady.
Kompletní občanská vybavenost je samozřejmostí stejně jako snadné dopravní spojení do centra Prahy. Jen pár kroků od domu se nachází park se vstupem do Šáreckého údolí. Jedná se o velmi klidnou část Prahy, která nabízí krásné bydlení ve vilové čtvrti s blízkostí zeleně.

Prodej 2 jednotek, garáže a podílu na zahradě ve vile na Hanspaulce

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+1
LokalitaFetrovská 938/28, Praha - Dejvice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná105 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPřed rekonstrukcí
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1933
ZařízenýNe
GarážAno
Výtahne
Sklepano
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky017-11-094
Kontaktovat makléře
Ing. Markéta Čiperová
CENTURY 21 Ruby
+420 602 350 055
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-marketa-ciperova
IČ: 88319857

Vystudovala jsem stavební fakultu ČVUT v Praze. Po jejím absolvování jsem nastoupila do jedné z největších stavebních společností u nás, kde jsem na různých pozicích pracovala 12 let. Při práci realitního makléře považuji technické vzdělání stavebního zaměření a praktické zkušenosti ze stavební výroby za výhodu nejen pro mě, ale především pro klienty.

Kontaktovat makléře
bgIng. Markéta Čiperová