Byt ve vile se zahradou

Herbenova 543/64, Praha - Hostivař

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
prodáno

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Dobrý den v rámci ALL INCLUSIVE si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi útulný, velice příjemný a světlý byt 2+1, který se nachází v přízemí dvoupatrové vily se zahradou, v Praze 10 Hostivaři. Byt o velikosti 37m2 prošel kompletní rekonstrukcí, včetně položení nových podlah, výměny oken, topných těles, nové koupelny, výměny dveří a elektroinstalace. Nová kuchyňská linka je vybavena značkovými spotřebiči, včetně vestavěné lednice s mrazákem, varnou deskou, myčkou, horkovzdušnou i mikrovlnnou troubou. Dispozičně je byt velice dobře řešen a je zde samostatná ložnice umístěná na severní stranu, kuchyň, koupelna se sprchovým koutem + WC a dále jižně orientovaný obývací pokoj s přímým vstupem na terasu umístěnou v zahradě domu. Mezi všemi místnostmi jsou použity tzv. kazetové dveře, které se hodí do tohoto prostoru. Je zde nábytek na míru a také úložný prostor nad vstupní chodbou. K bytu přísluší i sdílený sklepní prostor.
Jako bonus, který jistě ocení milovníci posezení na čerstvém vzduchu, je zde terasa, která je ve výlučném užívání tohoto bytu, ne však v jeho vlastnictví. Ostatní bytové jednotky mají kompenzaci ve formě úložných prostorů na společné zahradě. Prostor s grilem a venkovním posezením je k dispozici všem bytovým jednotkám.
Dům v roce 2019 prošel rozsáhlou rekonstrukcí, která zahrnovala novou střechu, nová okna, vstupní dveře, elektrické rozvody, datové rozvody, topnou soustavu včetně plynového kotle a kompletní výměnu stoupaček. V letošním roce je plánována poslední fáze a to zateplení domu a jeho nová fasáda.
Tento dům s 5 bytovými jednotkami se nachází ve vilové části Prahy 10 a pokud Vám pro relaxaci a odpočinek nebude stačit Vaše terasa, můžete využít blízkost lesního parku a vodní přehrady Hostivař. Tato žádaná lokalita s kompletní občanskou vybaveností (školy, školky, obchody, restaurace, služby) nabízí bezproblémové parkování přímo před domem a perfektní spojením s centrem města. Po 7minutách chůze můžete využít vlakovou i tramvajovou zastávku Nádraží Hostivař. Přímé spojení busem č.125 je na metro A – Skalka.
Vzhledem k tomu, že lze nákup nemovitosti financovat hypotečním úvěrem, je součástí ceny konzultace s finančním poradcem a následně možnost získání hypotečního úvěru s exkluzivními podmínkami.
V případě více vážných zájemců o tuto nemovitost, může dojít k jednání o ceně.
Byt vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat naši makléřku. Ráda Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

Byt ve vile se zahradou

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+1
LokalitaHerbenova 543/64, Praha - Hostivař
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná37 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
KomunikaceAsfaltová
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14421079
Kontaktovat makléře