Prodej bytu 2+1/B, 88 m² , Svatoslavova ul., Praha - Nusle

Svatoslavova 849/24, Praha - Nusle

Prodej, Byty 2+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
8 990 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme na prodej cihlový byt o dispozicích 2+1+ pracovna, který se nachází ve 4.NP rohového domu s výtahem v ul. Svatoslavova v Nuslích. Byt je určen k celkové rekonstrukci. Tvoří ho prostorná předsíň, ze které se dostaneme do 2 samostatných pokojů s parketami, dále do kuchyně orientované do vnitrobloku. Z předsíně vedou dveře na malý balkon, také orientovaný do vnitrobloku. Dále jsou zde samostatná koupelna a WC a spíž. K bytu náleží prostorný sklep v suterénu domu.
Bytový dům ze 40. let je ve velmi dobrém stavu, výtah zastavuje přímo v patře u bytů. Od domu dojdeme za 1 minutu na zastávku Horky (TRAM 11 a 14), v okolí veškerá občanská vybavenost a oblíbený park Jezerka.
Byt je možné financovat hypotečním úvěrem, s jehož vyřízením vám rádi pomůžeme.

Prodej bytu 2+1/B, 88 m² , Svatoslavova ul., Praha - Nusle

Popis nemovitosti

Cena8 990 000 Kč včetně provize
KategorieByty 2+1
LokalitaSvatoslavova 849/24, Praha - Nusle
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná88 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Rok výstavby1945
ZařízenýNe
Výtahano
Balkónano (2 m²)
Sklepano (5 m²)
DopravaMHD
TopeníLokální plynové
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky01741081
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD
zastávka Horky

Mgr. Barbora Merknerová
CENTURY 21 Ruby
+420 608 662 147
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-barbora-merknerova
IČ: 76669441

V Ruby pracuji již od roku 2010 a za tu dobu jsem měla příležitost načerpat bohaté zkušenosti s prodejem rodinných domů, bytů a pozemků. Mnohdy šlo o komplikované případy – propojení prodeje jedné nemovitosti a koupě jiné, řešení prodeje nemovitosti v exekuci, hledání prvního bytu ke koupi či pronájmu. Za každým prodejem nebo pronájmem se skrývá minimálně jeden lidský příběh, k jednotlivým obchodům proto přistupuji tak, abyste ve mně našli důvěru a oporu a zároveň vám nechyběl profesionální pohled. Pokud se na mě obrátíte, ráda vás vyslechnu, navrhnu vhodné řešení a postarám se o to, aby obchod proběhl rychle a bez zbytečných zádrhelů. Váš klid a spokojenost jsou u mě na prvním místě. Své zkušenosti z praxe se snažím předávat dál členům mého týmu a jde mi především o to, abychom tu všichni byli pro naše klienty a byli připraveni poskytnout vám kvalitní realitní servis a informovali vás o aktuálních právních úpravách souvisejících s vaším případem.

Kontaktovat makléře
bgMgr. Barbora Merknerová