Prodej, Byt 2+1, 76m² - Praha - Vršovice

Vršovická 729/4, Praha - Vršovice

Prodej, Byty 2+1 Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Balkón
  • Sklep
prodáno

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvyšší možné nabídky a nejvhodnějšího zájemce, včetně DPH

Popis a parametry nemovitosti

V rámci All inclusive servisu si Vám dovolujeme nabídnout ke koupi byt o rozloze 76 m2, v pražské čtvrti Vršovice.
Jedná se o družstevní byt se splacenou anuitou, který se nachází ve 3. nadzemním podlaží 4.podlažního činžovního domu ve Vršovické ulici. Dispozičně je řešen vstupní halou (6,5 m2), ze které je vstup do obývacího pokoje (21 m2) a z něho pak do samostatné, velmi prostorné kuchyně o velikosti (20 m2), kterou lze do budoucna využít jako další samostatný pokoj a vybudovat v jednom z pokojů jen kuchyňský kout. Odsud vstup do koupelny s vanou (3,5 m2). Dále se z haly dostaneme také do ložnice (19 m2), která má příjemný výhled do dvora se vzrostlými stromy a vlastní, menší šatnu. V bytě je oddělené WC a malý, zastřešený balkon. Dále k bytu náleží nestandardně velký sklep (11 m2). Ohřev teplé vody je řešen karmou a vytápění zajišťují v každém z pokojů WAF. Byt je po rekonstrukci. Jsou zde nové rozvody plynu i elektřiny a stoupačky. Okna směrem do ulice jsou repasovaná okna a v ložnici směrem do dvora jsou okna plastová. Na podlahách jsou původní parkety, přes které je nyní položeno linoleum.
Dům, ve kterém se byt nachází je též velmi udržovaný a to díky fungujícímu družstvu. Aktuálně není možnost převodu do OV. Lokalita Vršovice je velmi vyhledávaná jak díky své poloze, kde je perfektní dopravní infrastruktura, tak i pro svou občanskou vybavenost. Doslova na každém rohu najdete drobné obchody s širokým sortimentem od oblečení, potravin, občerstvení až po prodejny pro cyklisty a sportovce. Sportovce a milovníky fotbalu jistě potěší stadiony Bohemians Praha 1905 a SK Slavie Praha, které jsou téměř za rohem. Pro klidnější povahy, dávající přednost procházkám, jsou zde v blízkosti například Heroldovy sady.
Vzhledem k tomu, že nákup nemovitosti lze financovat hypotečním úvěrem, při zástavě jiné nemovitosti, je součástí ceny konzultace s finančním poradcem a následně možnost získání hypotečního úvěru s exkluzivními podmínkami.
V případě více vážných zájemců o tuto nemovitost, může dojít k jednání o ceně.
Byt vřele doporučujeme a zároveň preferujeme rychlé a korektní jednání. Pokud Vás nabídka zaujala, neváhejte pro bližší informace kontaktovat naši makléřku. Ráda Vás přivítá na nezávazné prohlídce.

Prodej, Byt 2+1, 76m² - Praha - Vršovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvyšší možné nabídky a nejvhodnějšího zájemce, včetně DPH
KategorieByty 2+1
LokalitaVršovická 729/4, Praha - Vršovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení3.000,- / měsíčně
VlastnictvíDružstevní
Převod do OVne
Plocha užitná76 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuRušná část obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýNe
Výtahne
Rozměry - výška stropu3,20 m
Balkónano (1 m²)
Sklepano (11 m²)
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144-11-358
Kontaktovat makléře