Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

nabízí, prodej, byty 2+kk

Adeje, Španělsko

Prodej, Byty 2+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Terasa
7 424 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou nemovitost, která může být vaším novým domovem nebo investicí do budoucnosti. Jsme tu nejenom proto, abychom vám představili tuto konkrétní nemovitost, ale také abychom vám pomohli prozkoumat široké spektrum možností a poradili vám s vašimi individuálními potřebami. Jsme tu proto, abychom vám pomohli udělat to správné rozhodnutí.

Na prodej je tento nádherný 68 m2, 1 pokojový apartmán s nádherným výhledem na moře. Apartmán se nachází ve velmi dobře udržovaném komplexu Balcon Atlantico Phase 4. Apartmán má 55 m2 1 ložnice, 1 koupelna se sprchovým koutem, kuchyň a světlý obývací pokoj s malebným výhledem na moře a La Gomera a krásnou terasu 13 m2, která zve k vychutnání západu slunce. Apartmán je v perfektním stavu.
Apartmán je ideální jako trvalé bydlení i jako investice pro rekreační pronájem. komplex Balcon Atlantico se nachází 5 minut chůze od nákupního centra Gran Sur, kde je řada restaurací, barů a supermarket.

Komunitní poplatek činí 78,42eur.

nabízí, prodej, byty 2+kk

Popis nemovitosti

Cena7 424 000 Kč
KategorieByty 2+kk
LokalitaAdeje, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná55 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Terasaano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08231575
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka