OV 2+kk, ul. bratří Žůrků, Brno-Komárov, CP 56 m2, vhodný jako startovní bydlení nebo investice

bratří Žůrků, Brno - Komárov

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Balkón
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Novostavba bytu v osobním vlastnictví o celkové ploše 51 m2 + balkon 3,5 m2 + sklep 1,5 m2, z toho obývací pokoj 23,8 m2 a v případě vybudování příčky a přebudování na dispozici 2+1 by měla ložnice cca 7,5 m2, jinak celý prostor aktuálně má bez rozdělení (dohromady kuchyně a dětský pokoj) 14,19 m3. Byt se nachází ve třetím nadzemním podlaží ze sedmi podlažní novostavby cihlového domu z roku 2006 ve velice klidné části Komárova na ulici ulice bratří Žůrků s veškerou občanskou vybaveností, 10 minut MHD přímím spojením na Brněnské hlavní nádraží. Byt je vhodný jako startovní bydlení, nebo jako investice na pronájem díky skvělé dostupnosti do centra. Novější kuchyňská linka s elektrickou troubou a sporákem. K bytu náleží sklep. Ihned u domu se nachází řeka Svitava, kterou lemuje cyklostezka. Dále v blízkosti domu potom dětské hřiště a nedaleký obchod. V Komárově naleznete veškerou občanskou vybavenost, mateřskou školku, školu, doktora, lékárnu, poštu. Bližší informace u realitního makléře.

OV 2+kk, ul. bratří Žůrků, Brno-Komárov, CP 56 m2, vhodný jako startovní bydlení nebo investice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
Lokalitabratří Žůrků, Brno - Komárov
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná56 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Výtahano
Balkónano (4 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky054-01-461
Kontaktovat makléře
Lukáš Peterek
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-lukas-peterek
IČ: 74654071

Pro získání potřebných zkušeností, jsem se na začátku své praxe, jako nezkušený nováček, musel do práce pořádně opřít. I dnes svým makléřům říkám, že stát se realitním makléřem je, jako byste si otevřeli na rohu prodejnu kol, ale na kole nikdy nejezdili. Je třeba si osvojit obchodní a komunikační dovednosti, právní znalosti, ale nejvíce mě i přesto naučila praxe. Vložené úsilí se mi, ale začalo vracet už v začátku, v podobě spokojených klientů, a tak to trvá až do dneška.

Jsem rád, že za posledních devět let, co se na realitním trhu pohybuji, mohu konstatovat, že se hodně věcí změnilo k lepšímu, ale také vím, že nás ještě spoustu práce čeká. Jako velmi pozitivní vnímám, velký posun v komunikaci s Vámi jako samotnými klienty. V mých očích je realitní makléř nejen profesionální obchodník s nemovitostmi, ale i člověk, který chápe Vaše potřeby a přání a snaží se nalézt pro ně adekvátní řešení.

Moji klienti mě naučili, jak je třeba se o ně starat a věnovat jim stejnou péči jako svým přátelům. Rád vidím, když je klient s mojí práci spokojený a doporučuje mě dále svým přátelům, známým a sousedům. A to mě v realitách doposud drželo a věřím, že ještě spoustu let držet bude.


Více o mě a mé práci naleznete na www.lukaspeterek.cz"

Kontaktovat makléře
bgLukáš Peterek