Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Zařízený byt 2+kk, Hostomice

Tyršovo náměstí, Hostomice

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Vybavený
prodáno

včetně provize, právních a poprodejních služeb

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně vám nabízíme byt 2+kk o velikosti 45.7 m². Byt prošel před třemi lety rekonstrukcí (nová plovoucí podlaha, kuchyňská linka, malba). Okna a dveře jsou původní dřevěná. Byt se prodává nezařízený. Pouze se v bytě nachází kuchyňský kout a zařízená koupelna. V bytě je pouze elektřina. Topení je lokální elektrické. Obývací pokoj je spojen s kuchyňským koutem. Parkování před domem. Byt se nachází v centru města. Občanská vybavenost: potraviny, restaurace, Česká pošta, drogerie, lékárna, lékaři, škola, školka aj. Dopraví dostupnost je velmi dobrá. Město Beroun je vzdáleno 26 km a Hlavní město Praha 45 km. Nájezd na dálnici D5 ze Zdic (13 km) a nájezd na dálnici D4 na Dobříši (10 km). S financováním vám ráda pomohu.

Zařízený  byt 2+kk, Hostomice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, právních a poprodejních služeb
KategorieByty 2+kk
LokalitaTyršovo náměstí, Hostomice
OkresBeroun
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná45 m²
Plocha podlahová45 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky138-101-324740
Kontaktovat makléře
Erika Mezková
CENTURY 21 Diamonds
+420 739 628 801
[email protected]
www.century21.cz/makler-erika-mezkova
IČ: 07227795

Být realitním makléřem je pro mě naplněním, a proto do mé práce vnáším takové nadšení. Točím video prohlídky, využívám profesionálního fotografa, vytvářím Home Staging, pracuji na sociálních sítích... vše s jasným cílem. Prodat vaši nemovitost za co nejvyšší cenu k vaší plné spokojenosti.

Se svými klienty jednám s úctou, respektem a hlavně na základě empatie. Věřím, že více společně strávený čas s mými klienty přispívá k lepšímu a rychlejšímu obchodu. Také může vést k další vzájemné spolupráci a co víc, i k možnému přátelství.

Vždy se snažím, aby moji klienti byli spokojeni a s každou novou zakázkou poskytovat profesionálnější služby. Neustále se vzdělávat, a to nejen v realitním směru ale také lidském a duševním. Ráda se seznamuji s lidmi, navazuji nové vztahy a nové příběhy. Realitní svět podle mě není jen o nemovitostech, obchodě, penězích ale hlavně o lidských vztazích.

Kontaktovat makléře
bgErika Mezková