Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej, Byt 2+kk, 42m², předzahrádka 280m² - Kladno - Švermov

Na Hoblíku 1761, Kladno - Švermov

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Parkovací stání
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rádi bychom Vám nabídli k prodeji moderní byt o dispozici 2+KK a rozloze 42m². Byt se nachází v novostavbě domu se třemi bytovými jednotkami v klidné ulici na Hoblíku, Kladno - Švermov.

Dispozice bytu: chodba, koupelna se sprchovým koutem a WC, dále ložnice (orientace oken - JZ), obývací pokoj s přípravou na kuchyň a francouzskými okny přímo na terasu a předzahrádku (orientace oken - JZ).

Koupelna bytu je vybavena velkoformátovými dlaždicemi a zahrnuje toaletu a prostorný sprchový kout. Příprava na kuchyň v obývacím pokoji umožňuje novému majiteli vybrat si a přizpůsobit kuchyňský prostor podle vlastních představ.
V chodbě, koupelně a obývacím pokoji se nachází dlažba, zatímco v ložnici je položena plovoucí podlaha, která přidává bytu elegantní a moderní vzhled.

Dům se skládá z dvou bytových jednotek v přízemí a jedné bytové jednotky v 1. patře. V domě se dále nachází technická místnost, úložné a společné prostory, které přispívají k pohodlí a praktičnosti.

Každý byt v domě disponuje vlastní předzahrádkou o rozloze 280m² a parkovacím stáním. Celá parcela je oplocena a opatřena pojezdovou branou, která zajišťuje soukromí a bezpečí pro všechny obyvatele domu.
Vytápění domu je zajištěno moderním tepelným čerpadlem, které je energeticky úsporné a přispívá ke snížení nákladů na vytápění.

Tento byt je ideální volbou pro jednotlivce, páry nebo malé rodiny, kteří hledají moderní a kvalitní bydlení v novostavbě. Nezapomeňte si prohlédnout tento skvělý byt a kontaktujte nás pro více informací nebo domluvu na osobní prohlídce. Těšíme se na vaši zprávu!

Prodej, Byt 2+kk,  42m², předzahrádka 280m² - Kladno - Švermov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaNa Hoblíku 1761, Kladno - Švermov
OkresKladno
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná42 m²
Plocha zahrady280 m²
Počet podlaží2
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2023
ZařízenýNe
Míst k parkování1
ParkováníAno
Výtahne
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Úsporná C
104 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky09431299
Kontaktovat makléře
Ing. Erik Šulc
CENTURY 21 Dream
+420 607 000 021
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-erik-sulc
IČ: 08629048

Jsem spolehlivý a upřímný realitní makléř s certifikací a se zaměřením na potřeby a osobní přání klientů. Práce v realitách je pro mě životní styl, který prožívám naplno a své tempo nehodlám snižovat. Chci, aby moje uskutečněné prodeje a pronájmy nemovitostí vedly k tomu, že klient bude naprosto spokojen a v budoucnu se na mě s radostí a důvěrou opět obrátí.

Kontaktovat makléře
bgIng. Erik Šulc