Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

nabízí, prodej, byty 2+kk Španělsko

Los Cristianos, Španělsko

Prodej, Byty 2+kk
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Terasa
6 140 000 Kč

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou nemovitost, která může být vaším novým domovem nebo investicí do budoucnosti. Jsme tu nejenom proto, abychom vám představili tuto konkrétní nemovitost, ale také abychom vám pomohli prozkoumat široké spektrum možností a poradili vám s vašimi individuálními potřebami. Jsme tu proto, abychom vám pomohli udělat to správní rozhodnutí.

Skvělá příležitost! Na prodej moderní stylový apartmán s prostornou terasou v Los Cristianos! Ideální na rekreační pronájem!

Na prodej tento krásný a moderně zařízený apartmán v oblíbeném komplexu Diamantes I. v Los Cristianos. Apartmán má celkem 46 m2 a je rozdělen mezi plně vybavenou otevřenou kuchyni spojenou s obývacím pokojem s pohodlnou rozkládací pohodovkou a TV, dále pak koupelnu se sprchovým koutem a pračkou a moderní ložnici s věstavěnou skířní a manželskou postelí. Apartmán má také fantastickou terasu s posezením a výhledem na bazén, okolí a hory. Apartmán je po rekonstrukci a je moderně zařízen a plně vybaven na rekreační pronájem.

V komplexu je pak vyhřívaný bazén, kde můžete relaxovat. Parkování je možné na veřejných ulicích v okolí. Apartmán je velmi dobře umístěn, můžete jít do centra pěšky. Je zde spousta barů, restaurací a obchodů. Pláž Los Cristianos je vzdálená 1000 m od apartmánu. Krásná dlouhá pláž Las Vistas je vzdálená 1100 m. Pár metrů od apartmánu je úžasné místo La Pepa food market, kde si můžete vychutnat dobré jídlo, nápoje a výhled na oceán a západ slunce. Letiště Tenerife jih je vzdáleno pouhých 12 minut jízdy autem. Z/na letiště jezdí do Los Cristianos také autobus, cesta trvá asi 25 minut.

Ideální příležitost pro Vaši investici - kontaktujte nás pro více info ještě dnes!

nabízí, prodej, byty 2+kk Španělsko

Popis nemovitosti

Cena6 140 000 Kč
KategorieByty 2+kk
LokalitaLos Cristianos, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná46 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Terasaano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08231348
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka