Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+kk (43 m²) se zaskleným balkonem, pouhých 100 m od moře - Poreč, Istrie, Chorvatsko

Poreč, Chorvatsko

Prodej, Byty 2+kk
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Smíšená
  • Vybavený
  • Parkovací stání
  • Balkón
149 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Přemýšlíte o tom, že byste si pořídili nemovitost u moře, která by Vám mohla sloužit k pronajímání turistům, nebo k příjemnému bydlení pro Vás?
Pouhých 10 minut jízdy od centra Poreče se v prvním patře obytného domu nachází byt o dispozici 2+kk, jehož užitná plocha je 43 m². Nachází se pouhých 100 m od moře, což činí tuto nabídku ještě atraktivnější.
Skládá se z otevřeného obývacího pokoje, který je plynule spojen s kuchyňským koutem a jídelnou. Kuchyňský kout působí útulným dojmem, ale je vybaven všemi moderními spotřebiči, které Vám usnadní přípravu jídla a následný úklid po něm. Z obývacího pokoje se dostanete na zasklený balkon, ze kterého máte nádherný výhled do okolní přírody. K odpočinku Vám zde poslouží ložnice, která je kromě postele vybavena prostornými úložnými prostory. Moderní koupelna se sprchovým koutem a WC Vám zajistí pohodlí při Vašich hygienických rituálech.
Byt je po kompletní rekonstrukci - nová elektroinstalace a voda, nové dřevěné podlahy, kompletně nová koupelna, nová kuchyňská linka, zateplení, nová plastová okna.
Byt je uzpůsoben pro každodenní bydlení, ale zároveň představuje ideální příležitost pro někoho, kdo se chce zapojit do turistického pronájmu. Vytápění a chlazení je zajištěno invertorovou klimatizací.
Před budovou je parkoviště pro všechny rezidenty.
V blízkosti jsou restaurace, kavárny, obchody, moře, přístav a další občanská vybavenost.
Pobřežní město Poreč, ve kterém se možná právě Váš, budoucí byt nachází, svou bohatou historií sahající až do starověku, láká návštěvníky kombinací krásných pláží, křišťálově čistého moře a zachovalé architektury. Pláže v této oblasti nabízejí možnosti koupání, opalování a vodních sportů, jako je potápění a plachtění. Oblast kolem Poreče také nabízí rozsáhlé turistické a cyklistické stezky, které návštěvníkům umožňují prozkoumat kouzelnou istrijskou přírodu. Poreč je navíc známá svými gastronomickými lahůdkami, jako jsou čerstvě ulovené ryby, olivový olej a istrijské lanýže. Četné místní restaurace a taverny nabízejí autentická istrijská jídla, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Neváhejte se na nás s důvěrou obrátit pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Prodej bytu 2+kk (43 m²) se zaskleným balkonem, pouhých 100 m od moře - Poreč, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena149 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 2+kk
LokalitaPoreč, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaSmíšená
Rok výstavby1980
ZařízenýAno
ParkováníAno
Balkónano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411654
Kontaktovat makléře