Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+kk (49 m²) se společným dvorem - Poreč, Istrie, Chorvatsko

Poreč, Chorvatsko

Prodej, Byty 2+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Parkovací stání
  • Terasa
132 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Zatoužili jste po životě v zemi s překrásnými přírodními scenériemi, nekonečně modrým mořem a rozmanitými gastronomickými specialitami? Nebo snad přemýšlíte, že byste v takové zemi rádi investovali do nemovitosti, kterou budete moct využít k turistickým pronájmům?
2 km od centra oblíbeného pobřežního města Poreč, nabízíme k prodeji přízemní byt o dispozici 2+kk, jehož užitná plocha činí 49 m².
Skládá se ze vstupní chodby, která Vás zavede do otevřeného prostoru, kterým je obývací pokoj, spojený s kuchyní a jídelnou. Dominantou této místnosti je autentický krb, který zde vytváří příjemně útulnou atmosféru. Jen si představte, jak odpočíváte na pohovce, objímá Vás příjemné teplo a vy sledujete plápolající oheň.
K pohodlnému spánku Vám poslouží prostorná ložnice. Kromě toho zde máte k dispozici ještě koupelnu se sprchovým koutem a WC. Ke skladování věcí zajisté oceníte také zde přítomnou komoru.
K bytu náleží jedno parkovací stání a je zde možnost užívání společného dvora, který je vybaven letní kuchyní s grilem.
Pobřežní město Poreč, ve kterém se možná právě Váš budoucí byt nachází, je jednou z nejkrásnějších destinací na pobřeží Jaderského moře. Svou bohatou historií sahající až do starověku, láká návštěvníky kombinací krásných pláží, křišťálově čistého moře a zachovalé architektury.
Pláže v této oblasti nabízejí možnosti koupání, opalování a vodních sportů, jako je potápění a plachtění. Oblast kolem Poreče také nabízí rozsáhlé turistické a cyklistické stezky, které návštěvníkům umožňují prozkoumat kouzelnou istrijskou přírodu. Poreč je navíc známá svými gastronomickými lahůdkami, jako jsou čerstvě ulovené ryby, olivový olej a istrijské lanýže. Četné místní restaurace a taverny nabízejí autentická istrijská jídla, která uspokojí i ty nejnáročnější gurmány.
Neváhejte se ozvat a domluvíme spolu prohlídku. Nabídka je vhodná jak jako investice - vzhledem k turisticky vyhledávané lokaci, tak jako příjemné bydlení.

Prodej bytu 2+kk (49 m²) se společným dvorem - Poreč, Istrie, Chorvatsko

Popis nemovitosti

Cena132 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 2+kk
LokalitaPoreč, Chorvatsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná49 m²
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
Rok výstavby1994
Míst k parkování1
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411635
Kontaktovat makléře