PRODÁNO! Prodej byty 2+kk/L, už. plocha včetně lodžie 49,85 m2, OV, Praha 4 - Chodov

Tererova 1357/10, Praha - Chodov

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

PRODÁNO! Rádi bychom Vám výhradně představili naši nabídku prodeje slunného bytu 2+kk v osobním vlastnictví, který se může pochlubit velkou lodžií s jihozápadní orientací. Nemovitost se nachází v oblíbené lokalitě Praha 4 – Chodov, konkrétně v ulici Tererova. Byt je umístěn v sedmém patře panelového domu, který prošel úplnou rekonstrukcí. Ta zahrnovala zateplení fasády, výměnu oken za nová plastová, renovaci rozvodů v domě, výměnu střechy, instalaci dvou nových výtahů, zabezpečení domu a modernizaci lodžií.
Celková plocha bytu je 42,35 m2, k tomu přičtěte 5,70 m2 lodžie a 1,80 m2 komoru, která se nachází na stejném patře jako byt.
Byt po rekonstrukci se zděným jádrem nabízí řadu výhod. První z nich je prostorná lodžie, která se táhne přes celou šířku bytu a nabízí nejen klidné místo k posezení, ale také pěkný výhled do okolí. Koupelna je spojena s toaletou s bidetem a prostorem pro pračku, což poskytuje dostatek prostoru pro vanu se sprchovou zástěnou. V bytě naleznete dostatek úložných prostorů jak v chodbě, tak v ložnici, kde je již šatní skříně. Zároveň je možné si pronajmout od SVJ další sklep v přízemí domu. Kuchyňská linka je pěkném udržovaném stavu s varnou sklokeramickou deskou, vestavnou elektrickou troubou a digestoří s odtahem do světlíku.
Parkování je zde řešeno v modré rezidenční zóně. V okolí se nachází kompletní občanská vybavenost včetně školek, škol, lékařů, lékáren a supermarketů LIDL, Penny a Billa. V dosahu jsou také dvě velká obchodní centra – VIVO Hostivař a Westfield Chodov. Oblast je bohatá na zeleň – v blízkosti je Milíčovský les nebo Hostivařský lesopark. Snadnou dopravní dostupnost do centra zajišťují autobusy a stanice metra Háje, Opatov a Chodov.
S radostí Vás provedeme tímto bytem a poskytneme Vám všechny potřebné informace. Pro domluvení prohlídky prosím kontaktujte našeho makléře.

PRODÁNO! Prodej byty 2+kk/L, už. plocha včetně lodžie 49,85 m2,  OV, Praha 4 - Chodov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaTererova 1357/10, Praha - Chodov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
Náklady na bydlení3200
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná49 m²
Plocha podlahová42 m²
Počet podlaží14
Podlaží umístění7. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaPanelová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
Rozměry - výška stropu2,53 m
Lodžieano (6 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
83 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky02131233
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Kino

Kino

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Karel Hubáček
CENTURY 21 Premium
+420 602 278 512
[email protected]
www.century21.cz/makler-karel-hubacek
IČ: 61899585

Karel Hubáček se věnuje realitám od roku 2002. V průběhu své dosavadní realitní kariéry již uzavřel přes 700 úspěšných obchodů při nichž získal znalosti a zkušenosti při zastupování klientů v celé řadě transakcí. Je schopen plně uspokojit požadavky svých klientů, kterým nabízí služby té nejvyšší kvality. V rámci své činnosti rovněž spolupracuje se zahraničními partnery a s tuzemskými investory. Se svým teamem dosáhl 3x mezinárodního ocenění CENTURION. Patří tak historicky mezi nejlepší makléře v celé síti CENTURY 21 v ČR. Karel se také stará o klienty, kteří chtějí v realitách investovat peníze jak krátkodobě tak dlouhodobě. Díky dlouholetým zkušenostem a pravidelnému rozvoji, kterým prochází je opravdovým profesionálem a dobrým partnerem pro toho kdo očekává služby na vysoké úrovni.

Kontaktovat makléře
bgKarel Hubáček