Dělnická 2+kk, 45 m2, s balkonem, Praha 7 – Holešovice

Dělnická 897/31, Praha - Holešovice

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme světlý a slunný byt 2+kk, 42,89 m2, s balkonem 1,4 m2 a sklepní kójí , v žádané lokalitě k bydlení Praha 7 - Holešovice, ulice Dělnická.

Pražská čtvrť Holešovice se rozvíjí již několik let, přetransformovala se na vyhledávanou lokalitou k bydlení. Nabízí nejen tradiční hospody a elegantní mezinárodní restaurace, kavárničky a různé posezení, vedle experimentálních divadel a techno klubů ve zrenovovaných továrnách, sídlí také malé nezávislé prodejny se zajímavým specializovaným zbožím. Stánky na Pražské tržnici prodávají vše od regionálních potravin a nezávislé módy až po suvenýry či asijské pouliční jídlo. Ve Veletržním paláci vystavuje své sbírky moderního umění Národní galerie, zatímco centrum DOX nabízí odvážné výstavy současného umění. V blízké budoucnosti také přibude na nábřeží Kapitána Jaroše nová Filharmonie, která přinese mnoho nového do této oblasti.

Byt je umístěn ve 4. patře cihlového domu z kolem r. 1939 s výtahem. Byt má dřevěnou podlahu s plovoucí podlahou v obytných místnostech a na chodbě, keramická dlažba je v koupelně a na toaletě. V bytě se vytápí ústředním topením, teplá voda je dodávána. Zálohy na měsíční služby byly 1.1.2022 stanoveny na 3 800 Kč.

V bytě je nyní nájemce, kdyby jste měli o zájem na investici, bude v nájmu rád pokračovat.
PENB není k dispozici, proto je uváděna třída E.

Přednosti nabídky:
- Před pár lety nově vyhotovená kuchyňská linka na míru je vybavena elektrickou troubou s elektrickým vařičem, digestoří, myčkou na nádobí, lednicí s mrazákem. V obývacím pokoji s kuchyňským koutem je praktická komora (0,54 m2). V koupelně s vanou je k dispozici pračka;
- Byt má mnoho úložných prostor na chodbě (šatní skříň, dvě horní skříně nad vchodem do pokojů, úložný prostor na boty a další);
- Velmi prostorně působí ložnice se vstupem na balkon s výhledem do Dělnické ulice. Pokoj může sloužit jako ložnice a pracovna zároveň;

- Lokalita:
Výborná lokalita v širším centru Prahy s parky a cyklostezkami v blízkém okolí (Stromovka, Letná), Holešovická tržnice a další. V místě skvělá občanská vybavenost (obchody, kavárny, restaurace, školy, školky, lékaři, ...), velmi dobrá dopravní dostupnost jak do centra Prahy tak i ven z města (tram, bus, metro).


Doporučujeme! Volejte makléři na domluvení si prohlídky či s případnými dotazy.

Dělnická 2+kk, 45 m2, s balkonem, Praha 7 – Holešovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 2+kk
LokalitaDělnická 897/31, Praha - Holešovice
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná43 m²
Plocha podlahová43 m²
Počet podlaží7
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Rok výstavby1939
ZařízenýČástečně
Výtahano
Balkónano (1 m²)
TelekomunikaceInternet
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Velmi nehospodárná F
237 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky110021001
Kontaktovat makléře
Hana Yates, BBA
CENTURY 21 Tandem
+420 725 293 228
[email protected]
www.century21.cz/makler-hana-yates-bba
IČ: 28951654

"Práci realitní makléřky se věnuji od roku 2015, za tuto dobu jsem realizovala desítky realitních transakcí, kde jsem si potvrdila moje více než patnáctileté zkušenosti u mezinárodních společností, že se zákaznickým a pozitivním přístupem jde vše snadněji a rychleji. Prodávám byty, domy, zařizuji pronájmy, vyhledávám nemovitosti na základě přesné poptávky v dané lokalitě. Zařídím všechno to „nepříjemné“, co prodávajícího či kupujícího zatěžuje nejvíce. Papírování, prohlídky, hlídání termínů a v neposlední řadě právní pomoc, převody na katastru nemovitostí, převody energií. Pro spokojenost svých zákazníků dělám maximum. Neustále pracuji na tom, aby moje služby byly stoprocentní. Pomohu vám uskutečnit vaše sny, vyřídit Váš realitní obchod tak, aby to byla pro vás co nejpříjemnější zkušenost. Dlouhodobě žiji v Praze a znám ji dobře. Mluvím česky a anglicky.

Reference mé první klientky: "" Hana Yates is my Real Estate Agent in Prague and Hana is clearly dedicated to her job, and most of all she is very client oriented. Hana listen to the client expectations and wishes. She is well organized and provides regular feedbacks from the viewing of the apartment. Provides suggestions on how to present the apartment and, she understands the “mood” of the market. I am very pleased with Hana’s support and dedication to get the job done."

Kontaktovat makléře
bgHana Yates, BBA