Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+kk se sklepem, 45 m², P13 - Stodůlky, ulice Trávníčková

Trávníčkova 1766/9, Praha - Stodůlky

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Družstevní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Vybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte-li zrekonstruovaný, světlý byt, v klidné lokalitě, přímo u metra, a to vše ve výborně udržovaném domě, jste zde na správné adrese. V centru Prahy jste odsud za pouhých patnáct minut.

Pár kroků od Vašeho nového domova se nachází základní a mateřská škola, dětské a basketbalové hřiště (uvidíte na ně přímo z okna) a sportovní areál. Na běžný nákup zajdete do blízkého supermarketu Albert nebo Penny Marketu, a na dobrý oběd nebo večeři do restaurace hned naproti domu. Opravdu blízko to budete mít i ke kadeřníkovi nebo do kosmetického studia. Pokud budete mít chuť zajít si do kina nebo potřebu zajet na větší nákupy, stačí usednout do auta, a za pět minut jste v Metropoli Zličín, Home Parku Zličín (IKEA, Decathlon) nebo u Makra. Rychle se odsud dostanete i na městský okruh a dálnici D4 nebo D5.

Nabízený byt (s jihozápadní orientací) je velice vkusně zařízen a nabízí dostatek úložného prostoru. Stávající majitelé si dali opravdu záležet na maximálním komfortu a praktičnosti jeho užívání, což dokládají nejen vestavěné skříně a prvky chytré domácnosti (přes mobil můžete ovládat venkovní rolety a domovní telefon), ale třeba i velice šikovně instalovaný stropní sušák na prádlo ve vstupní chodbě. Byt je nabízen včetně vybavení (vyjma sušičky, televizí a monitoru, nábytek v dětském pokoji může být předmětem dohody s majiteli). Náleží k němu sklep (2 m²) a k dispozici je i kolárna s třemi vyhrazenými místy pro kola.

Před třemi lety byla na domě provedena nová střecha a fasáda, a to včetně zateplení. Instalován je velký prostorný výtah. Vnitřní prostory v budově včetně výtahu a kolárny jsou monitorovány kamerovým systémem. Pro vstup do domu a k jízdě výtahem je nezbytné použít bezpečnostní čip, což zaručuje, že po domě se nepohybují cizí osoby, a tím pádem se v něm budete cítit naprosto bezpečně. Byt je bez jakýchkoliv dlouhodobých závazků – anuita je splacena. Péči o dům ze strany družstva si majitelé bytových jednotek cení až tak, že většinou vůbec neuvažují o jejich převodu do osobního vlastnictví.

Za zelení, na kratší procházku, zaběhat si nebo si udělat piknik s přáteli můžete vyrazit do Centrálního parku Stodůlky s jezírkem, dětskými hřišti, fitness zónami a příjemným posezením na lavičkách. Další široké možnosti k aktivnímu trávení volného času nebo odpočinku poskytuje nedaleký přírodní park Prokopské a Dalejské údolí.

V blízkém okolí dále najdete hřiště na minigolf, tenisovou halu, skatepark, zimní stadion, cyklostezku a mnoho dalšího.

Podívejte se na přiložené fotografie a přijďte si tuto nemovitost osobně prohlédnout.

Prodej bytu 2+kk se sklepem, 45 m², P13 - Stodůlky, ulice Trávníčková

Popis nemovitosti

Cenaprodáno cena k jednání
KategorieByty 2+kk
LokalitaTrávníčkova 1766/9, Praha - Stodůlky
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíDružstevní
Převod do OV
Plocha užitná45 m²
Plocha podlahová43 m²
Počet podlaží13
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýAno
Výtahano
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaDálnice, Silnice, MHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14441101
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

MHD

MHD

Lékař

Lékař

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Ing. Martin Hais
CENTURY 21 4fin Reality Praha, Ke Štvanici
+420 226 256 126
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-martin-hais
IČ: 63114208

Několik předchozích let jsem pracoval v největších českých bankách v různých obchodních pozicích včetně těch manažerských. Společně s týmem spolupracovníků jsem se zde spolupodílel a nesl osobní zodpovědnost za realizaci jedinečných obchodních transakcích s nadnárodními společnostmi a lídry českého trhu, které nikoliv ojediněle dosahovaly řádů miliard českých korun.

Předchozí dlouholetá zkušenost a práce s těmi nejnáročnějšími firemními manažery a vlastníky, se mi stala více než dobrým základem pro mé současné profesní zaměření. Realitnímu zprostředkování se úspěšně věnuji od dubna roku 2021 . V červnu letošního roku jsem navázal spolupráci se společností 4Fin Reality Better together, která je součástí nadnárodní skupiny Century 21.

Mám vysokoškolské vzdělání ekonomického směru , hovořím anglicky a německy, a pracuji tedy jak pro českou, tak i zahraniční klientelu. S mými klienty nejčastěji diskutujeme aktuální vývoj realitního trhu, výši prodejní ceny nemovitosti, možnosti financování nového bydlení nebo otázku jak sehnat slušného nájemníka.

Mojí největší osobní motivací a odměnou je spokojenost obou stran obchodu a klient, který se ke mně s důvěrou vrací.

Kontaktovat makléře
bgIng. Martin Hais