Prodej bytu 2+kk 35 m²

Kouřimská, Praha - Vinohrady

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
prodáno

Cena včetně právního servisu a odměny kanceláře

Popis a parametry nemovitosti

Ve výhradním zastoupení majitele Vám nabízíme k prodeji hezký byt o ploše 35 m2 v Kouřimské ulici, včetně příslušného podílu na domě a pozemku a podílu na pronájmu sklepních prostor domu, který je vyplácen každoročně. Byt se nachází na Královských Vinohradech v klidné lokalitě tiché ulice ve čtvrtém nadzemním podlaží činžovního domu bez výtahu, chodba a schodiště jsou pravidelně udržované, prostorné a čisté.
Byt je po celkové rekonstrukci s původními klasickými prvky, např. dubové parkety a má dva neprůchozí pokoje. V bytě jsou zhotoveny nové rozvody elektřiny, přípojka na internet a televizi, v celém domě jsou vyměněny stoupačky, střecha byla rekonstruována.
Kuchyně s elektrickým sporákem, troubou a malou ledničkou se nacházejí ve vstupní místnosti. Byt má dva samostatné pokoje orientované na jihozápad do klidné ulice. V ložnici pod oknem je praktický a dostatečně veliký úložný prostor. Koupelna je prostorná se sprchovým koutem a WC. Byt je vytápěn dálkově. Volné chvilky můžete trávit na klidném dvorku domu.
Vhodný jako investice pro pronajímání nebo jako startovací.
V okolí je vynikající občanská vybavenost, školy, školky, dětská hřiště, parky, kavárny, restaurace, lékaři, pošta, obchodní centrum Atrium Flora, vše v pěší dostupnosti. Nadstandardní bydlení v prestižní lokalitě.

Prodej bytu 2+kk 35 m²

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Cena včetně právního servisu a odměny kanceláře
KategorieByty 2+kk
LokalitaKouřimská, Praha - Vinohrady
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná35 m²
Plocha podlahová35 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Datum nastěhování1. prosinec 2019
Rok výstavby1940
ZařízenýNe
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-101-329442
Kontaktovat makléře