Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

2+kk po rekonstrukci bez kompromisů (54 m² + sklep) - Praha 3 - Žižkov

Spojovací 2613/36, Praha - Žižkov

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rekonstrukce bez kompromisů pro náročné, kteří se odmítají smířit s uniformním stylem nových bytů v developerských projektech.

Tato nabídka přináší designově originální a moderní byt 2+kk po promyšlené kompletní a pečlivé rekonstrukci v klasickém cihlovém domě. Dům o osmnácti bytových jednotkách s fungujícím SVJ je zateplený, s novou fasádou a plastovými okny.

K bytu o ploše 54,4 m² náleží sklep o velikosti 4 m², příjemné je i dispoziční rozdělení koupelny a toalety. Velkorysý prostor v předsíni vybízí k zabudování vestavěných úložných prostor. Dřevěné podlahy a obklady v imitaci mramoru vám budou přinášet potěšení každý den a vaše návštěvy ohromí.

Okna obou obytných místností jsou orientována do klidné, jednosměrné ulice s obytnou zástavbou, s výhledem do korun vzrostlých stromů.

Parkování u domu v rámci rezidentních modrých zón, autobusová zastávka Balkán je hned před domem a autobusy odtud jezdí všemi směry: na metro A (Skalka: 12 min), metro B (Vysočanská: 7 min, Palmovka: 8 min), metro C (Prosek: 12 min). K rychlému spojení v rámci Žižkova a Vinohrad jsou ideální tramvaje. Nákupy v Kauflandu vyřídíte i těsně před zavíračkou a doma s nimi budete i pěšky do pár minut.

A nejbližší okolí? Stačí přejít přes ulici a jste ve vyhledávaném parku Třešňovka, přes který dojdete, doběhnete nebo dojedete na kole souvislou zelení přes navazující park Smetanka a meandry Rokytky až k rybníku a Kejřovu mlýnu.

Žižkov je pojem a „Trojka“, dnes vnímána jako širší centrum metropole, je stále vyhledávanějším místem k životu, který je tu se snadnou dostupností veškerých služeb a dopravní infrastrukturou v rovnováze s četnými zelenými plochami, parky a dalšími možnostmi volnočasového vyžití komfortní.

Nad rámec bezpečného a profesionálního realitního převodu poskytneme i financování na míru, aby se váš sen o novém bydlení v širším centru Prahy mohl stát skutečností bez obav a bez rizik.

2+kk po rekonstrukci bez kompromisů (54 m² + sklep) - Praha 3 - Žižkov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaSpojovací 2613/36, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná54 m²
Počet podlaží4
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Výtahne
Sklepano (4 m²)
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
TopeníÚstřední dálkové
Méně úsporná D
158 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky15741006
Kontaktovat makléře