Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+kk, 41 m2 – Bořivojova, Praha 3 – Žižkov

Bořivojova, Praha - Žižkov

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Cihlová
  • Sklep
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme prodej bytu 2+kk v atraktivní části pražského Žižkova, v ulici Bořivojova. Prakticky řešený byt s výměrou 41 m2 je v prvním patře cihlového domu s výhledem do vnitrobloku a prošel kompletní rekonstrukcí.

Dispozice bytu se skládá ze dvou samostatných neprůchozích pokojů - obývacího pokoje a ložnice s patrem, hala s kuchyňskou linkou, dále pak vstupní chodba, koupelna se sprchovým koutem a samostatné WC.

Dům se nachází na velmi atraktivním místě v širším centru města s výbornou dopravní dostupností do centra a veškerou občanskou vybaveností v místě. Tramvajová zastávka „Lipanská“ je 1 minutu pěšky, odtud se dostanete za pár minut do centra Prahy, na metro C – Hlavní nádraží, nebo na metro A – Flora.
Perfektní dopravní dostupnost i autem.

V okolí se nachází obchody, školy, školky, dětská hřiště, sportovní areál, restaurace i Vysoká škola ekonomická v Praze. Pár minut chůze od domu je i sportovní centrum Olšanka s bazénem i wellness a odtud už to je jen to kousek na Floru s nákupním centrem a multikinem. Na Žižkově je stále co objevovat a každý si zde jistě najde své oblíbené místo.

Pro relaxaci a procházky jsou v docházkové vzdálenosti i Riegerovy sady s krásným výhledem na Prahu a na západy slunce, blízký park Parukářka, park Pražačka a vrch Vítkov, pod kterým vede cyklostezka z Krejcárku až do centra metropole, nebo také Mahlerovy sady. Na Žižkově je stále co objevovat a každý si zde jistě najde své oblíbené místo.

Neváhejte kontaktovat našeho makléře a domluvit si prohlídku.

Prodej bytu 2+kk, 41 m2 – Bořivojova, Praha 3 – Žižkov

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 2+kk
LokalitaBořivojova, Praha - Žižkov
Okresúzemí Hlavního města Prahy
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná41 m²
Plocha podlahová41 m²
Počet podlaží6
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuŘadový
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObytná
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceKabelové rozvody
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky08131051
Kontaktovat makléře
Stanislav Šelder
CENTURY 21 AZ Reality
+420 608 819 472
[email protected]
www.century21.cz/makler-stanislav-selder
IČ: 70389004

Jsem majitel a jednatel kanceláře CENTURY 21 AZ Reality a v obchodní sféře se pohybuji přes 20 let. Po ukončení studia jsem se věnoval službám při návrhu a realizaci luxusních interiérů. Od roku 2002 působím na realitním trhu.

V této oblasti jsem si zakrátko pro svůj profesionální a individuální přístup v jednání s klienty vybudoval pověst velmi zodpovědného a solidního makléře s velkým počtem spokojených zákazníků. Právě proto značnou část mých klientů tvoří dlouhodobí obchodní partneři. Další etapou mého profesního vývoje je účast na investiční developerské činnosti v oblasti výstavby rodinných domů a komplexní poradenství na investicích a v realitách.

Spolu se svým týmem se snaží zákazníkům poskytovat nadstandartní úroveň služeb.

Osobní stránky makléře: www.stanislavselder.cz

Kontaktovat makléře
bgStanislav Šelder