Prodej bytu 2+kk v Rousínově, 3.NP, 52m2, sklep

Sušilovo náměstí 1224/27a, Rousínov

Prodej, Byty 2+kk
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Vybavený
3 712 000 Kč

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

V zastoupení majitele nabízíme k prodeji byt 2+kk s plochou 51,7m2. Bytová jednotka vznikla v rámci kompletní přestavby bytů v původním cihlovém domě v roce 2008.
Ze vstupní předsíně se vchází do obývacího pokoje propojeného s kuchyňským koutem, odkud vedou dveře do koupelny se sprchovým koutem a toaletou. Z obývacího pokoje je přístup do ložnice s vestavěnými skříněmi. Byt se prodává včetně bytového zařízení.
Vytápění je lokálním kombinovaným plynovým kotlem Ariston s ohřevem vody, okna jsou plastová, podlaha plovoucí a keramická dlažba. Náklady na provoz včetně fondu oprav jsou kolem 4.000 Kč/měsíc.
Bytový dům byl během rekonstrukce zčásti zateplený, nová střecha, elektrické rozvody, kamerový systém. Jeho umístění je v centru města, před domem parkoviště. Vstup do bytu je ze dvorní části, která zajišťuje klidné bydlení.
Rousínov je město vzdálené 20 km od Brna, s autobusovou i vlakovou dostupností a velmi dobrou občanskou vybaveností, je zde MŠ, ZŠ, ZUŠ, zdravotnické a sociální služby, síť obchodů a služeb, atd. Město má téměř 6000 obyvatel, řadu zájmových kroužků, kulturních akcí, dětských hřišť. Na sever od obce se rozkládá Drahanská vrchovina, propojená s obcí několika cyklostezkami.
Pokud vás tato nabídka zaujala a hledáte klidné bydlení v centru obce, s občanským vybavením a blízko Brna, u kterého nebudete ztrácet čas a energii rekonstrukcemi a zařizováním, ozvěte se. Ráda vám zodpovím vaše dotazy a domluvíme se na prohlídce.

Prodej bytu 2+kk v Rousínově, 3.NP, 52m2, sklep

Popis nemovitosti

Cena3 712 000 Kč včetně provize
KategorieByty 2+kk
LokalitaSušilovo náměstí 1224/27a, Rousínov
OkresVyškov
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná52 m²
Plocha podlahová52 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýAno
Výtahne
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05441083
Kontaktovat makléře
Eva Bracková
CENTURY 21 Bonus Brno
+420 538 728 645
[email protected]
www.century21.cz/makler-eva-brackova
IČ: 06065694

"Ve svém životě jsem vystřídala několik povolání, každé mi přineslo zkušenosti, přátele, a také poznání, že to, co mě nejvíce baví a uspokojuje, je práce s lidmi a pocit, že to, co pro ně dělám, jim pomáhá a činí je spokojenými. A jelikož jsem se vždy zajímala o bytovou i zahradní architekturu a doslova ve snech rekonstruovala interiéry, bylo přirozené, že mě má profesní pouť přivedla na cestu realitní makléřky. Tato práce je nejenom kreativní, ale vyžaduje také odborné znalosti, proto sleduji vývoj a změny v oblastech dotýkajících se obchodu s nemovitostmi.
Velmi ráda Vás provedu celým procesem prodeje nemovitosti, který je nejen časově, ale také psychicky náročný, a to k jeho zdárnému konci tak, abyste byli s výsledkem spokojeni. Nabízím Vám odbornou a perfektně odvedenou práci, spolehlivost a poctivé jednání. Neváhejte mě oslovit, má práce Vám dá smysl."

Kontaktovat makléře
bgEva Bracková