Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Nabízí, prodej byty 2+kk, 46 m² - Santa Cruz de Tenerife

Golf del Sur, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko

Prodej, Byty 2+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Balkón, Terasa
5 255 250 Kč

od 210 000 000 EUR

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám jedinečnou nemovitost, která může být vaším novým domovem nebo investicí do budoucnosti. Jsme tu nejenom proto, abychom vám představili tuto konkrétní nemovitost, ale také abychom vám pomohli prozkoumat široké spektrum možností a poradili vám s vašimi individuálními potřebami. Jsme tu proto, abychom vám pomohli udělat to správné rozhodnutí.

Wyndham Residences Golf del Sur, které se nachází na úchvatném jižním pobřeží ostrova Tenerife, nabízí nově zrekonstruované apartmány v resortu, které jsou kompletně zařízeny moderními kuchyněmi a nábytkem, což zaručuje bezproblémové bydlení s vlastním stravováním. Vychutnejte si nádherný výhled na sopku Teide a relaxujte uprostřed palem a živých zahrad plných barevných květin.

Apartmány s jednou ložnicí nabízí dostatek prostoru až pro čtyři hosty. Pro ty, kteří hledají větší prostor jsou k dispozici apartmány se dvěma ložnicemi, ve kterých se může ubytovat až šest osob. Každá rezidence je promyšleně navržena se soukromou terasou nebo balkonem.
Zařízení resortu jsou určena k odpočinku a relaxaci. Zahrnují restauraci a bar, venkovní bazén a lehátka u bazénu. Zůstaňte ve spojení s vysokorychlostním WI-FI připojením a pobavte nejmenší v dětském klubu.
Vydejte se za hranice resortu a objevte okolní atrakce. Pláž a golfové hřiště jsou vzdáleny jen pár kroků a po Siamparku je to 15km. Navíc , letiště je vzdáleno jen 4km, takže dostupnost je bezproblémová.
Když se stanete majitelem ve středisku Wyndham Residences Golf del Sur, investujete do prázdninového domova a do vlastnictví bez stresu. Zapojte se do úspěšného programu správy nemovitostí společnosti Wyndham a užívejte se štědré výnosy z pronájmu, když svůj apartmán nevyužíváte.

Cena apartmánů je od 210 000EUR!! Pro dostupnost apartmánů nás neváhejte kontaktovat!!

Nabízí, prodej byty 2+kk, 46 m² - Santa Cruz de Tenerife

Popis nemovitosti

Cena5 255 250 Kč od 210 000 000 EUR
KategorieByty 2+kk
LokalitaGolf del Sur, Santa Cruz de Tenerife, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná46 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Balkónano
Terasaano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08241248
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka