Apartmán na prodej 2kk v Chorvatsku ZADAR, pláž Vitrenjak

Zadar, Chorvatsko

Prodej, Byty 2+kk
  • Jiný
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Balkón
552 315 EUR

Popis a parametry nemovitosti

Rezidenční komplex Borik, který se nachází v rozvíjející se zadarské čtvrti zvané Vitrenjak, je skutečným klenotem pro všechny, kteří hledají nejúžasnější luxusní nemovitost, kterou může Chorvatsko poskytnout – která splní všechny jejich potřeby městského života.

Pět budov se 42 byty je postaveno s nejvyšší úrovní technologických prvků, díky nimž je bydlení jednoduché a praktické, ale zároveň vysoce produktivní a pokročilé.

Architektura a design budovy ctí tradiční místní jadranský stavební styl, jeho prvky integrované s novými trendy a švýcarskými inovačními technologiemi. V důsledku toho harmonicky splynou s okolím a zároveň poskytují vysoce moderní a moderní životní a pracovní prostory.

Tento 2-ložnicový byt (98,6 m2 včetně koeficientu využití) se nachází v budově č. 3 rezidenčního komplexu Borik ve městě Zadar. Do bytu vstupujete z předsíně propojené s obývacím pokojem a jídelnou, kde naleznete otevřenou kuchyň a skryté místo pro úložný prostor. Z obývacího pokoje je vstup na balkon. Dále zde naleznete 2 ložnice, koupelnu a WC pro hosty. Ze schodiště o patro výš se dostanete na soukromou střešní terasu (celá plocha 75,3 m2), kde najdete dostatek prostoru pro grilování a lehátka k relaxaci.

Každý byt má své specifické podzemní parkovací stání a komoru. Informace u ceně v RK.

Pro více informací mě kontaktujte na email [email protected]

ENGLISH

Borik residential complex, located in the up-and-coming area of ​​Zadar called Vitrenjak, is a real gem for anyone looking for the most amazing luxury property Croatia has to offer - which will fulfill all their urban living needs.

Five buildings with 42 apartments are built with the highest level of technological features that make living simple and practical, but at the same time highly productive and advanced.

The architecture and design of the building honors the traditional local Adriatic building style, its elements integrated with new trends and innovative Swiss technologies. As a result, they blend harmoniously with their surroundings while providing highly modern and contemporary living and working spaces.

This 2-bedroom apartment (98.6 m2 including the utilization factor) is located in building No. 3 of the Borik residential complex in the city of Zadar. You enter the apartment from an entrance hall connected to the living room and dining room, where you will find an open kitchen and a hidden place for storage. There is access to the balcony from the living room. There are also 2 bedrooms, a bathroom and a guest toilet. From the staircase one floor up, you can reach the private roof terrace (total area 75.3 m2), where you will find plenty of space for a barbecue and sunbeds for relaxation.

Each apartment has its own specific underground parking space and storage room. For information on the price please contact me at [email protected].

For more information, contact me at [email protected]

Apartmán na prodej 2kk v Chorvatsku ZADAR, pláž Vitrenjak

Popis nemovitosti

Cena552 315 EUR
KategorieByty 2+kk
LokalitaZadar, Chorvatsko
VlastnictvíJiný
Převod do OV
Plocha užitná98 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Balkónano (14 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08531097
Kontaktovat makléře