Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 2+kk 50,8 m² - Železný Brod

Těpeřská, Železný Brod

Prodej, Byty 2+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Lodžie
  • Sklep
prodáno

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte modernější bydlení v příjemné lokalitě s krásným výhledem? Chtěli byste bydlet v klidném menším městě, které je celé obklopené přírodou? Tato nabídka totiž tyto kritéria splňuje.

Tento byt se nachází v cihlovém domě v Železném Brodě, v malebném údolí, na rozhraní Českého ráje, Jizerský hor a Krkonoš. Není to tak dávno, co prošel rekonstrukcí a tak není nutnost dalších investic. Velmi prostorné 2+kk nabízí příjemných 50,8 m² a balkon, ze kterého vás výhled rozhodně neomrzí. Pohled na celé město, které se táhne podél řeky Jizery, je opravdu hezký a nebrání mu žádný další dům.

Obývací pokoj má výměru 15,1 m² a na první pohled vás v něm zaujme podsvícený výklenek na televizi (v prezentaci se tam nachází obraz). Díky orientaci na jižní stranu a proskleným dveřím, odkud se dostanete na balkon, je obývací pokoj příjemně světlý. Navazující kuchyň je dostatečně prostorná pro jídelní část a zároveň pro vytvoření dalších úložných prostorů, pokud by bylo potřeba. Z kuchyně se pak dostanete na menší vstupní chodbu, ze které je vchod do ložnice na jedné straně a do koupelny s WC na druhé straně. Ložnice o výměře 13,4 m² je stejně jako obývací pokoj, prostorná a světlá. Nachází se zde i prostorná skříň. V koupelně je umístěn i zdroj vytápění a tím je plynový kotel.

V Železném Brodě najdete veškerou občanskou vybavenost. Supermarkety Lidl a Penny market se nachází hned naproti sobě, další obchody jsou poblíž, a stejně tak pár restaurací a kaváren. Jsou zde také základní i mateřské školy. Dostupnost do okolních větších měst je na skvělé úrovni. Je zde vlakové nádraží a autobusem se do okolí dostanete raz dva. Autem je to do Turnova 15 minut, v Jablonci nad Nisou budete za 20 minut a v Liberci za 30 minut. Vzhledem k dálnici, na kterou se v Turnově napojíte, budete pak v Praze za pouhou hodinu.

Pokud je tato nabídka něco, co právě hledáte, ozvěte se a přijďte se podívat osobně.

Prodej bytu 2+kk  50,8 m² - Železný Brod

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 2+kk
LokalitaTěpeřská, Železný Brod
OkresJablonec nad Nisou
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná51 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Lodžieano
Sklepano
TelekomunikaceTelefon, Internet
DopravaVlak, Silnice, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníLokální plynové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14441029
Kontaktovat makléře