Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Byt 3+1, Suché Vrbné, České Budějovice

Suchovrbenské nám. 710/4, České Budějovice - České Budějovice 5

Prodej, Byty 3+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
3 980 000 Kč

Byt je volný ihned!

Popis a parametry nemovitosti

Byt v osobním vlastnictví, vlastní parkoviště pro bytový dům a oplocená společná zahrada s dětským hřištěm. Starší bytové domy mají své výhody.

Nabízíme k prodeji byt 3+1 v osobním vlastnictví o celkové ploše 64,46 m2 nacházející se ve 4.NP bytového domu na Suchovrbenském náměstí v Českých Budějovicích. Společně s bytovou jednotkou se převádí podíl na pozemku určeného k parkování pro bytový dům a společné oplocené zahradě s dětským hřištěm.

Bytová jednotka je v původním stavu, což nabízí novému majiteli možnost byt rekonstruovat dle vlastních představ. Dispozice bytu je řešena takto: prostorná vstupní chodby (5,80 m2) umožnuje umístnění vestavěných skříní. Ze vstupní chodby je samostatný vchod do kuchyně (6,03 m2), pokoje (10,14 m2) a obývacího pokoje (17,24 m2). Z obýváku je vstup do ložnice (14,39 m2) s přímým vstupem na balkon (1 m2) . Z kuchyně je vstup do koupelny (3,60 m2). Kuchyně je vybavena původní kuchyňskou linkou a v koupelně je vana a umyvadlo. K bytu náleží velký zděný sklep (5,36 m2), který se nachází v přízemí.

Bytový dům prošel celkovou rekonstrukcí. Byla zateplena fasáda, vyměněna okna. Energetická náročnost budovy je úsporná C. Zastávka MHD a obchod je pár kroků od domu. Mateřská školka a základní škola v docházkové vzdálenosti. Měsíční příspěvek do fondu oprav činní 1.500,- Kč. Byt je volný ihned.

Byt 3+1, Suché Vrbné, České Budějovice

Popis nemovitosti

Cena3 980 000 Kč Byt je volný ihned!
KategorieByty 3+1
LokalitaSuchovrbenské nám. 710/4, České Budějovice - České Budějovice 5
OkresČeské Budějovice
Nízkoenergetickýano
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná64 m²
Plocha podlahová58 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuCentrum obce
ZástavbaObchodní a obytná
ZařízenýČástečně
Výtahne
Balkónano (1 m²)
Sklepano (5 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaMHD
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
123 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky15941005
Kontaktovat makléře
Aleš Facon
CENTURY 21 Facon Reality
+420 605 269 768
[email protected]
www.century21.cz/makler-ales-facon

Obchod s realitami je velká výzva. Této výzvě jsem podlehl již v roce 2001, kdy jsem nastoupil do developerské společnosti Jelen Development. Získával zkušenosti a postupem času na pozici projektového manažera vedl projekty výstavby rodinných domů, bytů a stavebních parcel. Dnes vím, že základem úspěšného realitního obchodu je bezchybná a kvalitní komunikace s klientem. Nabízím Vám klidný a bezpečným prodej, koupi nebo pronájem Vaší nemovitosti. Jsem připraven nabídnout velmi výhodné možnosti financování díky objemu prodávaných nemovitostí. Těším se na setkání s Vámi.

Kontaktovat makléře
bg