Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+1, 70 m² s lodžií - Jablonec nad Nisou

Budovatelů 3270/21, Jablonec nad Nisou

Prodej, Byty 3+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Lodžie
  • Sklep
  • Výtah
2 890 000 Kč

včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Rádi byste našli byt, který je vhodný pro rekonstrukci? Rekonstrukci, která umožní novému majiteli přizpůsobit si interiér dle vlastních představ a preferencí? Pak tato skvělá příležitost pro vytvoření svého vlastního útulného domova je právě pro vás.

Současný majitel rekonstrukci započal. Kompletně dokončená je jedna ložnice. V obývacím pokoji ponechal parkety, které jsou ve skvělém stavu a které jsou stále v kurzu.

Obývací pokoj o velikosti 22,35 m² je největší místností celého bytu. Pohodlně se vám sem vejde prostorný gauč pro celou rodinu, ale i třeba pracovní stůl a prostorná knihovna. Z obývacího pokoje se dostanete na lodžii orientovanou na východní stranu. Můžete si zde tak za slunečných dní vychutnávat svou ranní kávu. Přes chodbu z obýváku se pak dostanete do jedné ze dvou ložnic o velikosti 11,95 m² , na WC a také do kuchyně. Druhá ložnice o velikosti 12,07 m² , která může sloužit jako dětský pokoj, je pak přístupná právě z kuchyně. Kuchyň o velikosti 13 m² , je dostatečně prostorná nejen pro velkou kuchyňskou linku, ale i jídelní stůl. Vstup do koupelny je pak právě z kuchyně. To lze ale rekonstrukcí změnit a propojit WC s koupelnou a ponechat tak vstup pouze z chodby.

V okolí bytu je skvělá občanská vybavenost. Pokud je jednou z vašich priorit dobrá dostupnost do centra města, a nebo do sousedního Liberce, pak je tento byt ideální volbou. Zastávka tramvaje i autobusu je hned kousek u domu. Dále zde najdete supermarket Albert, drogerii a nedaleko je i obchodní centrum Central. Autobusem se pak dopravíte do centra města a celého Jablonce.

Byt se nachází v 2. patře 12-ti patrového panelového domu s výtahem, který byl zrevitalizován a má tak už i novou fasádu včetně zateplení a plastová okna. Parkování je možné u domu.

Využijte tuto skvělou příležitost a přijďte se sami přesvědčit o potenciálu tohoto bytu.

Prodej bytu 3+1, 70 m²  s lodžií -  Jablonec nad Nisou

Popis nemovitosti

Cena2 890 000 Kč včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaBudovatelů 3270/21, Jablonec nad Nisou
OkresJablonec nad Nisou
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná70 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
ZástavbaObytná
Výtahano
Lodžieano
Sklepano
TelekomunikaceTelefon, Internet, Satelit
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
Úsporná C
108 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky14441140
Kontaktovat makléře