Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+1, 150 m² - Rio Real, Los Monteros, Marbella

Rio Real , Marbella, Španělsko

Prodej, Byty 3+1
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Nevybavený
  • Garáž
  • Balkón, Terasa
  • Sklep
  • Výtah
375 000 EUR

Je inzerována čistá cena nemovitosti, je ale třeba počítat s cenami právních služeb ve Španělsku spojených se zápisem nemovitosti do katastru což činí obvykle 10% z ceny nemovitosti, včetně provize., bez právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

CENTURY 21 Realitas Central nabízí exkluzivně hezký byt v prestižní urbanizaci Rio Real-Los Monteros, který se nachází vedle golfového hřiště Rio Real, 5 minut chůze od Trocadera, 2 km od Marbelly a 20 minut od letiště.

Jedná se o prostorný světlý rezidenční byt 3+1 o rozloze 150 m2 s plně vybavenou kuchyní a vstupem na velkou terasu, pěkným obývacím pokojem s jídelnou, která má přístup na druhou zasklenou terasu, 2 ložnice, 2 koupelny.
Součástí je také garáž a skladovací místnost.
Jedná se o velmi vyhledávanou oblast pro milovníky golfu, stejně jako pro ty, kteří si chtějí užívat klidné prostředí obklopené přírodou, ale také v blízkosti všech služeb.
Komplex Rio Real je uzavřena a bezpečná rezidence s bezpečnostním kamerovým systémem, krásným bazénem, dětským a sportovním hřištěm.

Poznámka k ceně:
Je inzerována čistá cena nemovitosti, je ale třeba počítat s cenami právních služeb ve Španělsku spojených se zápisem nemovitosti do katastru což činí obvykle 10% z ceny nemovitosti, včetně provize.

Rádi vám zprostředkujeme online prohlídku v českém nebo španělském jazyce a v případě vážného zájmu zajistíme prohlídku přímo v Marbella, kde se o vás postarají naši smluvní partneři.

Prodej bytu 3+1, 150 m² - Rio Real, Los Monteros, Marbella

Popis nemovitosti

Cena375 000 EUR Je inzerována čistá cena nemovitosti, je ale třeba počítat s cenami právních služeb ve Španělsku spojených se zápisem nemovitosti do katastru což činí obvykle 10% z ceny nemovitosti, včetně provize., bez právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaRio Real , Marbella, Španělsko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná150 m²
Plocha podlahová150 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuV bloku
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2006
Půdní vestavbaano
ZařízenýNe
GarážAno
Počet garáží1
Výtahano
Balkónano (12 m²)
Terasaano (8 m²)
Sklepano
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky09231081
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Sportoviště

Sportoviště

Bazén

Bazén
0 km