Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+1, 67m² - Most

Javorová 3099, Most

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Výtah
prodáno

Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvyšší možné nabídky a nejvhodnějšího zájemce, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Hledáte nové rodinné bydlení s veškerým myslitelným zázemím v nejbližším okolí?

Představuji vám byt s klasickou dispozicí 3+1 v revitalizovaném a udržovaném panelovém domě s výtahem na sídlišti Skřivánčí Vrch v Mostě. Noví majitelé si mohou byt, zejména původní bytové jádro, upravit podle svého vkusu a představ, nebo se ihned po nastěhování zabydlet a případnou rekonstrukci odložit na později nebo rozložit do více etap.

Bezprostřední okolí nabídne vše, co ke každodennímu životu i k rekreaci ducha a těla potřebujete nebo uvítáte: školky, školy základní i střední, supermarkety a další obchody, divadlo, muzeum, kina, restaurace, bary, parky, sportovní halu, skatepark, minigolf, hřiště i přírodu kousek od domu: věhlasný vrch Šibeník s rozhlednou. Především se ale hned přes ulici nachází vyhlášený Aquadrom, koupaliště s vnějším i vnitřními bazény, tobogány, saunou, a dalším wellness. Nezapomeňme na hrad Hněvín, hvězdárnu, jezera i proslavený autodrom.

Skřivánčí Vrch je ideálním místem k bydlení pro mostecké patrioty, ale i pro ty, kteří kouzlu tohoto neopakovatelného města teprve podlehnou. Pracovních příležitostí s minimální dojezdovou vzdáleností se zde nabízí také dost. Proto prohlídku tohoto bytu rozhodně neodkládejte.

Prodej bytu 3+1, 67m² - Most

Popis nemovitosti

Cenaprodáno Majitel si vyhrazuje právo výběru nejvyšší možné nabídky a nejvhodnějšího zájemce, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+1
LokalitaJavorová 3099, Most
OkresMost
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná67 m²
Počet podlaží12
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuV bloku
ZařízenýČástečně
Bezbariérovýano
Výtahano
TelekomunikaceInternet, Kabelová televize
VodaDálkový vodovod
PlynPlynovod
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
71 kWh/m²/rok
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky144-11-608
Kontaktovat makléře