REZERVOVÁNO: Byt 3+1/B, U Olivovny, Říčany u Prahy

U Olivovny 1640/4, Říčany

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Panelová
  • Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

Popis a parametry nemovitosti

REZERVOVÁNO: Útulný světlý byt 3 + 1 o velikosti užitné plochy 63 m2 + balkon 4 m2 + sklepní koje 2 m2. v Říčanech v atraktivní a klidné lokalitě ul. U Olivovny. Jedná se o byt v osobním vlastnictví (OV), který se nachází ve 2. NP v bytovém panelovém domě, kde je celkem 7 pater. Prostorný a světlý byt prošel kompletní rekonstrukcí. Okna jsou orientována na jižní a severní stranu s výhledem do zeleně. Byt má prostornou chodbu 8,4 m2, ze které vstoupíte do kuchyně, kde je umístěna nová kuchyňská linka (bez sporáku). Za kuchyní se nachází pokoj 8,4 m2, který lze využít jako dětský pokoj. Z chodby vedou dveře do obývacího pokoje o výměře 25,2 m2 s balkonem 3,5 m2 a do ložnice 16,1 m2. V koupelně o výměře 4,7 m je umístěna vana, umyvadlo a WC. K bytu náleží sklepní kóje o výměře 1,8 m2. Byt je připravený pro nového majitele. Fotografie a přiložená 3D vizualizace je jednou z variant, jak si tento byt zařídit a vytvořit si tak krásný nový domov.
Bytový dům prošel revitalizací má nová plastová okna, novou střechu, nové rozvody a fasáda domu je zateplena. Ohřev vody je centrální, topení je ústřední dálkové. V bytě je samostatný vodoměr, elektroměr a digitální měřidlo na topení. Náklady spojené s provozem bytu jsou nastaveny pro 2 osoby na cca 3.500,- Kč měsíčně (tj. zálohy na vodu, topení a SVJ včetně fondu oprav). Zálohy na elektřinu si nový majitel stanoví po dohodě s dodavatelem.
Bydlení v Říčanech a zejména v této lokalitě je velice žádané, protože je zde vše co potřebujete ke klidnému a spokojenému bydlení. Říčany poskytují širokou občanskou vybavenost a pohodlné dopravní spojení do Prahy. Doslova jen pár kroků od bytu najdete Základní školu U lesa, sportovní areál a dětské hřiště. Do centra města je to pár minut, autobusová zastávka je blízkosti asi 100 m od domu. Parkování je přímo před domem a je zcela zdarma. V okolí je krásná příroda, lesy, čistý vzduch a tak Váš nový domov bude nabízet optimální podmínky pro Váš život. Tento byt představuje i zajímavou investiční příležitost v místě s vysokou poptávkou po bydlení. Zvu Vás na prohlídku bytu a neváhejte mě proto kdykoliv kontaktovat. Těším se brzy na viděnou.

REZERVOVÁNO: Byt 3+1/B, U Olivovny, Říčany u Prahy

Popis nemovitosti

Cenaprodáno
KategorieByty 3+1
LokalitaU Olivovny 1640/4, Říčany
OkresPraha-východ
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Plocha podlahová69 m²
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaPanelová
Umístění objektuKlidná část obce
ParkováníAno
Výtahano
Balkónano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
TelekomunikaceInternet
DopravaVlak, Dálnice, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky14231134
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kino

Kino

Divadlo

Divadlo

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Nemocnice

Nemocnice

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Bazén

Bazén