Prodej rodinného bytu 3+1 s balkonem, komorou, 76m² - Velké Opatovice

Hliníky, Velké Opatovice

Prodej, Byty 3+1 Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Dobrý
  • Panelová
  • Částečně vybavený
  • Balkón
  • Sklep
prodáno

včetně provize

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme vám ke koupi prostorný byt umístěný v prvním patře udržovaného panelového domu po rekonstrukci s výtahem, který je umístěný v obci Velké Opatovice, část obce Hliníky. Byt má 3 samostatné pokoje, plus kuchyň a jídelní kout. Je zde také samostatné komora, koupelna a wc. Na obývací pokoj navazuje zasklený balkon.
Měsíční poplatky spojené s bytem jsou 3000,-/měsíc, záloha na el.energii 1500,-/měsíc. K bytu náleží sklep. Vytápění je realizované plynovou kotelnou v domě.
Byt má výbornou dispozici, nicméně je připravený k rekonstrukci dle požadavků kupujících.
K jeho koupi je možné použít hypoteční úvěr, který vám profesionálně zajistíme.
Dům je po většinové renovaci, má plastová okna, zateplenou fasádu, dostatek parkování před domem. Je zde také dětské hřiště, fotbalové hřiště. V obci, která má téměř 4000 obyvatel, je vlakové nádraží, autobusová zastávka, pošta, obchodní domy, COOP, zdravotní středisko, zámek. Olomouc a Brno jsou 50 km daleko.
V nedaleké budoucnosti se začne stavět v nevelké vzdálenosti dálniční spojení na Brno a také supermarket, čímž obec získá na ještě větší atraktivitě.
Doporučujeme prohlídku.

Prodej rodinného bytu 3+1 s balkonem, komorou, 76m² - Velké Opatovice

Popis nemovitosti

Cenaprodáno včetně provize
KategorieByty 3+1
LokalitaHliníky, Velké Opatovice
OkresBlansko
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná76 m²
Plocha podlahová65 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění2. NP
Stav objektuDobrý
BudovaPanelová
Poloha objektuSamostatný
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok kolaudace1975
Rok výstavby1975
ZařízenýČástečně
Výtahne
Balkónano (4 m²)
Sklepano (2 m²)
KomunikaceAsfaltová
DopravaVlak, Silnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
PlynPlynovod
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
PENB nedodán G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky021-11-173
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Banka

Banka

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

Vlak

Vlak

Autobus

Autobus

MHD

MHD

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Hypermarket

Hypermarket

Restaurace

Restaurace

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Fitness

Fitness

Jaroslav Bolina
CENTURY 21 Premium
+420 722 504 504
[email protected]
www.century21.cz/makler-jaroslav-bolina
IČ: 67289720

Oboru realit se věnuji od roku 2002, nabízím služby týkající se převodu, nebo nákupu, rezidenčních nemovitostí (bytů a rodinných vil), komerčních objektů, činžovních domů, pozemků, historických a rekreačních objektů, lesních pozemků, zajištění nájmů komerčních nebo rezidenčních prostor, převodu družstevních podílů. Jsem připravený pomoci s převody obchodních podílů, sloučení, rozštěpení firem a řešením nestandardních situací.

On my profile you will find residential properties, investment plots, some high-yield commercial/residential properties and others. I offer some properties “with no public presentation” in order to preserve the unique nature of the offer. For foreign investors we offer complete representation during the search for properties and price negotiations. I can mediate a high-quality legal service and can arrange other services (company foundation, a registered address in the Czech Republic, translators and interpreters).

Добро пожаловать. На моем профиле вы найдете прибыльную недвижимость коммерческую/жилую. Кроме того, вы найдете здесь информацию о коттеджной недвижимости средней и высшей категории, инвестиционных участках и пр. Многие виды недвижимости предлагаются «без публичного представления» в виду сохранения уникальности предложения. Для иностранных инвесторов, предлагаются услуги по представлению в поисках недвижимости, переговоров о цене, по посредничеству юридических услуг высокого уровня (Чехия и Европа), а также по обеспечению прочих видов услуг (учреждение компании, предоставление юридического адреса в ЧР, обеспечение услуг переводчика, размещение в Праге/ЧР и др).

Kontaktovat makléře
bg