Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Byt 3+KK - Chaloupeckého náměstí 1

Chaloupeckého náměstí, Brno - Ponava

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Terasa
  • Sklep
  • Výtah
dohodou

Popis a parametry nemovitosti

Představujeme Vám exkluzivní mezonetový byt s terasou v osobním vlastnictví, který se nachází na adrese Chaloupeckého náměstí ,v oblíbené lokalitě Královo Pole, a to v 5. patře dobře udržovaného domu s výtahem. Byt s dispozicí 3+KK a celkovou plochou 97,8 m² poskytuje ideální prostor pro komfortní bydlení. Součástí bytu je také uklidňující terasa o velikosti 6 m² a praktická sklepní kóje pro vaše potřeby úložného prostoru. Část fotografií byla vytvořena umělou inteligencí pro lepší představu prostoru v pokojích.

Prostorné interiéry nabízejí 15 m² vstupní halu, 28 m² obývací prostor propojený s plně vybavenou kuchyní, kde najdete vše od lednice s mrazákem po indukční desku. V bytě najdete také pohodlnou koupelnu o velikosti 5 m², samostatnou toaletu, chodbu se schodištěm a dvě ložnice – hlavní ložnici o velikosti 22,2 m2, a prostorný dětský pokoj o velikosti 15 m2. Byt dále disponuje terasou o velikosti 6,2 m2 a sklepem o velikosti 5 m2.
Dům prošel kompletní rekonstrukcí včetně instalace solárních panelů, současně byly přidány videotelefony, a pyšní se energetickou třídou B, což zajišťuje nízké provozní náklady. Poplatky za byt činí 2.583 Kč měsíčně.
Vybavení bytu zahrnuje kvalitní kuchyň s bohatým úložným prostorem, kuchyňský stůl, židle, pohodlnou sedací soupravu, konferenční stolek, televizi a další. V ložnici se nacházejí na míru dělané vestavěné skříně a druhý pokoj je vybaven pracovní plochou. Koupelna je vybavena vanou a pračkou, s dalším úložným prostorem umístěným v chodbě a pod schodištěm. Byt je vytápěn podlahovým topením doplněným o radiátory a je vybaven klimatizací pro maximální komfort.

Byt je aktuálně pronajímán, což nabízí flexibilitu jak pro ty, kteří hledají bydlení pro sebe, tak pro investory s možností prodloužení nájemní smlouvy. Možnost financování koupě jak z vlastních zdrojů, tak úvěrem.

Byt 3+KK - Chaloupeckého náměstí 1

Popis nemovitosti

Cenadohodou
KategorieByty 3+kk
LokalitaChaloupeckého náměstí, Brno - Ponava
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná98 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění5. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
Výtahano
Terasaano (6 m²)
Sklepano (5 m²)
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky05431022
Kontaktovat makléře