Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Moderní zrekonstruovaný byt 3+kk v centru

třída Kpt. Jaroše, Brno - Černá Pole

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Po rekonstrukci
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Exkluzivně nabízíme světlý zrekonstruovaný byt o dispozici 3+kk, kousek od samotného centra města Brna, na ulici Tř. kpt. Jaroše. Do bytu o celkové ploše 84 m2 se vstupuje přes předsíň s úložným prostorem na boty a kabáty, z chodby je pak vstup do koupelny, oddělené WC a komory. V hlavním prostoru se nachází propojený obývací pokoj, kuchyň a jídelna v jednu rozlehlou místnost. Přímo z této místnosti, bez nutnosti chodeb, je přístup do jedné z ložnic. Další ložnice je orientovaná na druhé straně bytu a je s výhledem do klidného vnitrobloku. Byt prošel kompletní rekonstrukcí a modernizací, nové podlahy, omítky, nové rozvody elektřiny, vody, zbudování krbové vložky atd. V koupelně s vanou a vestavěnými skříněmi je i podlahové topení. V ložnici je nově vybudovaná funkční krbová vložka s rozvodem tepla do další ložnice. V ceně prodeje je kompletní vybavení, řešené na míru tohoto bytu. Kuchyně je plně vybavena spotřebiči: myčka BOSCH, chladnička s mrazákem, indukční varná deska BOSCH, digestoř Guzzanti, parní trouba AEG. V ložnici jsou moderní vestavěné skříně. K bytu náleží velká sklepní kóje - 6m2. Bytový dům je po rekonstrukci, fasáda, nový výtah, stoupačky a na domě je právě dokončena nová nástavba bytů. Lokalita, která nabízí veškerý komfort blízkosti centra a zároveň klidu Lužáneckého parku je vhodná, jak pro rodinu s dětmi, tak pro pár toužící si po náročném dni skočit na kávu do krásných kaváren, kterých je v okolí spousty či za kulturou třeba do nedalekého divadla. Energetický štítek bude nahrazen vyúčtováním za poslední 3 roky. Více informací u makléře.

Moderní zrekonstruovaný  byt 3+kk v centru

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 3+kk
Lokalitatřída Kpt. Jaroše, Brno - Černá Pole
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná84 m²
Plocha podlahová84 m²
Počet podlaží5
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuPo rekonstrukci
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Výtahano
Sklepano (6 m²)
Mimořádně nehospodárná G
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-288821
Kontaktovat makléře
Lenka Řezníčková
CENTURY 21 All Inclusive
+420 777 629 711
[email protected]
www.century21.cz/makler-lenka-reznickova
IČ: 02635399

"Poté, co jsem vystudovala Střední knihovnickou školu, obor informace, pracuji stále s lidmi a v obchodě. Produkční v rádiu, sekretářka ve filharmonii, akciové trhy, prodej aut... Konečně jsem našla ten správný obor.
Reality. Kupodivu už tři roky mě stále baví vyhledávat lidem to správné bydlení či investici. Přicházet s nimi na to, po čem touží, co potřebují, co je pro ně to pravé. A lidem, co chtějí prodat? Samozřejmě najdu kupce s nejvyšší nabídkou, ale hlavně všechno vyřeším od A do Z. To je na mé práci ta správná zábava. Vyřešit, poradit, zrealizovat.

Specializace: Lidé a jejich nemovitosti"

Kontaktovat makléře
bgLenka Řezníčková