Novostavba bytu 3+kk v klidné lokalitě Brno-Komín

Podveská, Brno - Komín

Prodej, Byty 3+kk Prodáno
  • Osobní
  • Stav: Novostavba
  • Cihlová
  • Částečně vybavený
  • Garáž, Parkovací stání
  • Balkón
  • Sklep
  • Výtah
prodáno

+ provize RK

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji novostavbu cihlového bytu o dispozici 3+kk s balkonem a garáží ve vyhledávané lokalitě Brno-Komín, ulice Podveská. Jedná se o klidnou lokalitu ve slepé ulici s výhledy do zeleně a pěkným uzavřeným dvorem pro obyvatele domu. Byt má rozlohu 94 m2 a tvoří ho prostorný obývací pokoj s kamenný obkladem na zdi, moderní kuchyňskou linkou na míru a vestavěnými spotřebiči (horkovzdušná trouba, mikrovlnná trouba, myčka nádobí, lednice, digestoř, varná deska) a jídelním koutem, z pokoje je přímý vstup na prostorný balkon (6 m2) s krásným výhledem do zeleně, dostatek světla pokoji zajišťují velká okna. Dále jsou v bytě dvě ložnice, větší je přístupná přes šatnu s vestavěnou skříní. Koupelna je zařízena dvěma umyvadly, vanou se sprchovou zástěnou a místem pro pračku a sušičku. Toaleta je samostatná a vybavená bidetem. V celém bytě jsou na podlahách plovoucí podlahy v jednotném dekoru, na chodbě, toaletě a v koupelně je velkoformátová dlažba, na oknech jsou elektricky ovládané předokenní žaluzie. K bytu náleží také sklep a garáž umístěná v suterénu domu. Byt se nachází ve 3. patře, v domě je výtah. Dům byl kolaudován na konci roku 2014, má energetickou třídu C. V okolí je výborná občanská vybavenost (obchody, lékárna, restaurace, MHD). Pro více informací nebo prohlídku volejte makléře.

Novostavba bytu 3+kk v klidné lokalitě Brno-Komín

Popis nemovitosti

Cenaprodáno + provize RK
KategorieByty 3+kk
LokalitaPodveská, Brno - Komín
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná88 m²
Plocha podlahová88 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění3. NP
Stav objektuNovostavba
BudovaCihlová
ZařízenýČástečně
Míst k parkování1
ParkováníAno
GarážAno
Výtahano
Balkónano (6 m²)
Sklepano (4 m²)
Úsporná C
Stav zakázkyProdáno
Číslo zakázky082-101-321313
Kontaktovat makléře
Mgr. Pavel Berka
CENTURY 21 All Inclusive
+420 731 001 622
[email protected]
www.century21.cz/makler-mgr-pavel-berka
IČ: 62102885

Jsem majitelem realitní kanceláře s více než 10 letou tradicí. Mým cílem je nejen nabízet kvalitní služby v oblasti prodeje a pronájmu nemovitostí, ale především obohatit život svých klientů.

Mé poslání je eliminovat rizika a ušetřit čas, starosti i peníze, tak aby každý nákup či prodej nemovitosti byl pro klienty příjemným zážitkem. Díky mému osobnímu přístupu a pečlivosti, se budete cítit v bezpečí a naši společnou spolupráci budete považovat za naprosto bezproblémovou.

Mým největším úspěchem je, že se mi podařilo s mým týmem získat titul Kancelář roku v letech 2018, 2020, 2021 a 2022. To je pro mě velká čest a potvrzení, že naše práce má smysl.

Pokud hledáte realitního makléře s stoprocentní korektností, spolehlivostí a schopností řešit i ty nejtěžší situace, jste na správném místě. A pokud třeba uvažujete o vstupu do světa realit jako realitní makléř, rád se s vámi osobně setkám a poradím vám jak na to.

Děkuji vám za váš zájem o mou kancelář a těším se na spolupráci ;)

Looking for an english speaking realtor in Brno? Give me a call now ;)"

Kontaktovat makléře
bgMgr. Pavel Berka