Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej luxusního kompletně zařízeného bytu 3+KK, 110 m2, garážové stání, Optátova, Jundrov

Optátova 887/42, Brno - Jundrov

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Cihlová
  • Vybavený
  • Garáž
  • Terasa
10 980 000 Kč

včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu

Popis a parametry nemovitosti

Nabízíme k prodeji luxusní byt v krásné, žádané a klidné lokalitě ulice Optátova, Brno - Jundrov. Tato exkluzivní nemovitost nabízí úplně vše - krásné bydlení uprostřed přírody, pohodlí, kousek do města, veškerou občanskou vybavenost, sportovní vyžití a parkování. Je ideální jak pro rodiny s dětmi, tak i pro starší lidi, díky snadné dostupnosti bytu.

Jedná se o světlý, prostorný byt, zařízený ve stylu "Provance", o velikosti 3 + KK, který se nachází v přízemí v novostavbě cihlového domu a disponuje velkou, osázenou terasou. Z terasy je výhled na stromy, řeku a Jundrovskou pláž "Prachejle", která se nachází asi 100m od domu. Výhodou tohoto bytu je především to, že nabízí výhody bydlení jak v bytě, tak v rodinném domě: autem si můžete zajet přímo před vchod a vyložit těžké nákupy, byt je v přízemí, takže nemusíte nosit tašky nikam daleko, je zde hodně úložných prostor na sportovní potřeby, dům je postaven v kopci, takže terasa je vyvýšená, tím pádem máte soukromí. A díky společenství vlastníků jednotek nemáte starosti s opravami a údržbou.

Celková užitná plocha je 110,3m², z toho 35,1m2 je zelená osázená terasa. K bytu náleží sklep (3,2 m2) a garážové stání.

Při vstupu do bytu je prostorná předsíň (11,2 m2) s velkou vestavnou skříní, originální starožitná skříň a velké dřevěné vyřezávané zrcadlo. Vlevo je komora (2,9 m2), kde je sušička a úložný prostor. Dále je zde vstup do dětského pokoje (12,6 m2). Vpravo od vstupních dveří je samostatný záchod (1,4 m2) , vedle koupelna s vanou (4,2 m2), naproti vstup do ložnice (12,6 m2). Vedle ložnice je prostorný obývací pokoj (26,1 m2) s kuchyňským koutem (5,5 m2). Z každého pokoje je velké francouzské okno se vstupem na terasu. V celém bytě je laminátová plovoucí podlaha, v koupelně a na záchodě je dlažba. Okna jsou dřevěná.
Kuchyň je plně vybavená (vestavný sporák, trouba, myčka, lednička, mrazák), v obýváku je rozkládací sedačka a nábytek z masivu na míru. V ložnici a v dětské pokoji jsou nové matrace Dřevočal Lima (90x200). Na terase je k dispozici posezení - dřevěný stůl a polohovací židle s podsedáky, houpací síť, je zde prostor i pro trampolínu nebo bazén. Terasa disponuje i vyvýšeným záhonem ze suché kamenné zídky, kde si můžete pěstovat bylinky, květiny, jahody atd.
K bytu náleží parkovací stání v přízemí domu, sklep a společné prostory pro úschovu kol nebo kočárku.

Lokalita je velice žádaná, protože je kousek řeka s možností koupání (100m), obora Holedná (500m), MHD (150m), školy, školky, obchody, pošta, restaurace, široké sportovní vyžití pro děti i dospělé - sportovní areál Hroch, sportovní areál Káčata, beach volejbal, troje tenisové kurty, 2 fotbalové hřiště, vodní sporty - Watter element, kanoistika, pod domem je cyklostezka, kterou se dostanete buď na Brněnskou přehradu nebo k Olympii a dále.

Asi 5 min chůze jsou obchody (potraviny, drogerie, pošta) a mateřská škola na Dubové. V Jundrově jsou další 2 soukromé školky. Základní škola Jasanová a Rozmarýnová jsou asi 10 min chůze.

Tato nemovitost a prostředí je skutečným skvostem, který osloví i ty nejnáročnější.

Pokud máte zájem o prohlídku, neváhejte nás kontaktovat. Těšíme se na vaši zprávu a příležitost nemovitost představit.

Prodej luxusního kompletně zařízeného bytu 3+KK, 110 m2, garážové stání, Optátova, Jundrov

Popis nemovitosti

Cena10 980 000 Kč včetně DPH, včetně poplatků, včetně provize, včetně právního servisu
KategorieByty 3+kk
LokalitaOptátova 887/42, Brno - Jundrov
OkresBrno-město
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná110 m²
Plocha podlahová75 m²
Počet podlaží3
Podlaží umístění1. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaCihlová
Poloha objektuRohový
Umístění objektuKlidná část obce
ZástavbaObytná
Rok výstavby2009
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1
Výtahne
Rozměry - výška stropu2,30 m
Terasaano (35 m²)
KomunikaceDlážděná
TelekomunikaceSatelit, Kabelová televize, Kabelové rozvody
DopravaSilnice, MHD, Autobus
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
TopeníÚstřední dálkové
Úsporná C
106 kWh/m²/rok
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky08241218
Kontaktovat makléře

Prozkoumali jsme okolí

Bankomat

Bankomat

Pošta

Pošta

Doprava

Doprava

MHD

MHD

Kulturní centrum

Kulturní centrum

Lékař

Lékař

Zdravotní středisko

Zdravotní středisko

Obchod

Obchod

Večerka

Večerka

Restaurace

Restaurace

Bar

Bar

Škola

Škola

Školka

Školka

Sportoviště

Sportoviště

Ing. Silvie Vokřálová
CENTURY 21 All Inclusive
+420 720 045 815
[email protected]
www.century21.cz/makler-ing-silvie-vokralova
IČ: 64319521

Realitní trh je pro mě logickým vyústěním všech mých dosavadních zkušeností, kdy mohu zužitkovat ekonomické vzdělání i praxi a práci interiérové designérky. Jako partnera jsem si vybrala realitní kancelář Century21, protože je to největších síť na světě. Zaručuje právní ochranu klienta, spolehlivost, rychlost a důvěryhodnost.

Kontaktovat makléře
bg