Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk (63 m²) s výhledem na moře, město a okolní krajinu - Budva, Černá Hora

Budva, Černá Hora

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Parkovací stání
  • Terasa
208 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Chtěli byste vlastnit nemovitost u moře, kterou byste mohli využívat jak k pronájmu turistům, tak na vlastní bydlení?
V Černé Hoře, v oblíbeném pobřežním letovisku Budva, jehož atraktivita u turistů každým rokem stoupá, nabízíme k prodeji byt o dispozici 3+kk, který se nachází ve 4. patře obytné budovy a jehož užitná plocha je 63 m².
Po vstupu do bytu Vás uchvátí moderně vybavený a prostorný obývací pokoj, který je plynule spojen s kuchyní a jídelnou. Celý tento prostor je nádherně osvětlený, díky francouzskému oknu, skrze které se odsud dostanete na terasu, která Vám nabídne dech beroucí výhled na okolní přírodu, město a moře, které se odsud nachází pouhých 500 metrů.
K odpočinku Vám zde poskytnou pohodlnou náruč dvě ložnice, ze kterých máte také přístup na druhou, prostornou terasu. Jen si představte, jak ráno vstáváte a rovnou si můžete za každého počasí užívat čerstvý vzduch a nádherné výhledy, klidně ještě v pyžamu.
Samozřejmě nechybí ani útulná koupelna, která Vám naskytne příjemný pocit pohodlí a soukromí.
Byt se prodává zařízený a moderně vybavený. Před budovou je k dispozici parkoviště a v docházkové vzdálenosti odsud máte obchody, kavárny, restaurace, poštu, autobusové nádraží a všechny další důležité instituce.
Budva je dnes jedním z nejvyhledávanějších turistických letovisek Černé Hory, které se jako jedno z mála pyšní nádhernými písečnými plážemi, středomořskou promenádou, ale i bohatým nočním životem. Toto malebné městečko nalezneme na jednom z nejkrásnějších míst jadranského pobřeží, v prostředí mezi bujnou vegetací, mořem a dlouhými písčitými plážemi. Naleznete zde historickou část města i část s moderními hotely. Své si zde najdou milovníci historie, výletníci, nadšenci do vodních sportů a opalování, i nároční gurmáni.
Neváhejte se ozvat pro více informací a domluvení prohlídky. Atraktivita této lokality každým rokem stoupá a tak této investice určitě nebudete litovat.

Prodej bytu 3+kk (63 m²) s výhledem na moře, město a okolní krajinu - Budva, Černá Hora

Popis nemovitosti

Cena208 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaBudva, Černá Hora
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná63 m²
Podlaží umístění4. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ParkováníAno
Terasaano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411673
Kontaktovat makléře