Webové stránky jsou v rekonstrukci. Aktuální nabídku najdete na webu sreality.cz

Prodej bytu 3+kk (64 m²) s balkonem, 800 m od moře - Budva, Černá Hora

Budva, Černá Hora

Prodej, Byty 3+kk
  • Osobní
  • Stav: Velmi dobrý
  • Smíšená
  • Vybavený
  • Garáž
  • Balkón
295 000 EUR

+ provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání

Popis a parametry nemovitosti

Chtěli byste vlastnit nemovitost, která se nachází v turisticky čím dál atraktivnější oblasti a mohla by Vám sloužit jak pro pronajímání turistům, tak jako příjemné bydlení pro Vás? Pak tuto nabídku určitě nepřehlédněte.
V Černé Hoře, v oblíbeném pobřežním městě Budva, je k prodeji byt 3+kk o užitné ploše 64 m². Tento byt je moderně zařízený a připravený k okamžitému použití.
Naleznete zde půvabný obývací pokoj, který je spojen s útulným kuchyňským koutem a jídelnou. Kuchyň je prakticky řešená a tak zde máte vše, co pro pohodlnou přípravu jídla potřebujete. Velké francouzské okno, které sem přináší dostatek přirozeného světla po celý den, Vám zajistí vstup na příjemný balkon, ze kterého máte výhled na město a okolní otevřenou krajinu.
Pro odpočinek Vám poslouží dvě prostorné ložnice, vybavené luxusním nábytkem a dostatečným úložným prostorem. Kromě toho zde máte k dispozici dvě koupelny se sprchovým koutem a WC.
K bytu náleží podzemní garážové stání.
V docházkové vzdálenosti od bytu jsou obchody, kavárny, restaurace, pošta, autobusové nádraží a všechny další důležité instituce a k moři to odsud máte pouze 800 metrů.
Budva je dnes jedním z nejvyhledávanějších turistických letovisek Černé Hory, které se jako jedno z mála pyšní nádhernými písečnými plážemi, středomořskou promenádou, ale i bohatým nočním životem. Toto malebné městečko nalezneme na jednom z nejkrásnějších míst jadranského pobřeží, v prostředí mezi bujnou vegetací, mořem a dlouhými písčitými plážemi. Naleznete zde historickou část města i část s moderními hotely. Své si zde najdou milovníci historie, výletníci, nadšenci do vodních sportů a opalování, i nároční gurmáni.
Nepromeškejte tuto atraktivní nabídku a neváhejte se ozvat pro více informací nebo domluvení prohlídky.

Prodej bytu 3+kk (64 m²) s balkonem, 800 m od moře - Budva, Černá Hora

Popis nemovitosti

Cena295 000 EUR + provize RK, včetně právního servisu, cena k jednání
KategorieByty 3+kk
LokalitaBudva, Černá Hora
VlastnictvíOsobní
Plocha užitná64 m²
Podlaží umístění6. NP
Stav objektuVelmi dobrý
BudovaSmíšená
ZařízenýAno
GarážAno
Počet garáží1x
Balkónano
VodaDálkový vodovod
Elektřina230V
OdpadVeřejná kanalizace
PENB nedodán G
Stav zakázkyAktivní
Číslo zakázky149411584
Kontaktovat makléře